Smartson

Smakbox

I veckan hämtade jag ut en Smakbox som jag fick testa i samarbete med Smartson. Jag har testat andra boxar innan men aldrig Smakboxen, så jag såg fram emot det då jag hört väldigt mycket gott om Smakbox. Det är ju lite som julafton för en “food junkie” som mig själv. Jag älskar ju att testa nya produkter som jag kan använda i min matlagning, det är ju helt klart en av mina favoritsaker att göra, laga mat med bra ingredienser för dem jag älskar!

Smakbox är en prenumerationstjänst för dig som är matintresserad, som söker inspiration och vill upptäcka nya produkter. Den skickas ut varannan månad med et snitt på 15 olika produkter från stora och små varumärken. Den finns i två olika varianter, Smakbox och Smakbox Balans, då balans innehåller mer vegetariskt, mindre socker och mer laktosfritt och mindre gluten. Innehållet på tidigare boxar kan ni se här.

Jag beställde den “vanliga” Smakboxen och denna gången innehöll den: Tellicherry Black pepper kvarn från Santa Maria, Bönlasagne eko från Risenta, Trekant Eko knäckebröd från Leksands, Bonaqua Citron Lime från Bonaqua, Örtte Detox från Lipton, Loka Crush Ananas från Loka, grön currypasta från Blue Dragon, Durumpasta från De Cecco, Majskakor eko från Friggs, Kondenserad mjölk från Törsleffs, Svenska Kvarngryn Eko från Frebaco kvarn, Plopp Salty Caramel från Cloetta, Salami Chips från GOL, Räfflade paprikachips från Estrella, Lindor Apelsin från Lindt, Alkoholfri öl från Heineken, Asian fond från Bong touch of taste.

Ska bli riktigt kul att testa dessa produkter, några har jag redan testat men man kan alltid hitta nya roliga sätt att använda produkterna.

Och något som är jätteroligt är att jag får erbjuda mina läsare 10% rabatt på sina första box, med koden mff9bj . In och testa vet jag, och om ni inte vill fortsätta prenumerera gå det utmärkt att säga upp sin prenumeration efter sin första låda. Kul eller hur?

 

Du kanske också gillar…

2 kommentarer

  1. […] blev lite inspirerad av Smakboxen som jag fick hem med Grön curry från Blue Dragon samt Asian fond från Bong Touch of Taste och […]

  2. […] vecka har ni fått hänga med på en EFIT, en Thaikväll samt en leverans av en Smakbox. Och nu kommer det lite mer bilder från […]

Kommentarer är stängda.