Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v45

Hmmm… veckan börjar med en del kyla och inne har vi 17 grader. Skönt med en tröja på nu =)

Adde överaskade med Sushi och Rosor på tisdagskvällen. Min finaste Adde <3

Tjänsteresa till Borås med möten samt jag höll en Ledarutbilding. Vi åt lunch på Astern och som vanligt var det bra mat. Jag valde Kycklingfärsbiff med ratatouille och persiljekräm. Väldigt god biff men ratatouillen smakade väldigt lite, kändes som att de missat att krydda den med salt.

Dags för spruta nummer 6, nu när vi mer än halvvägs. Puffen och jag väntar på att få gå hem efter de obligatoriska 30 minuters väntan för att se att man inte reagerar negativt på Allergenerna.

Kallt och frostigt i veckan. Men det gör ju att det både är vackrare och ljusare, gillar’t!

Filmen Gods of Egypt på tv’n och lillbus sover i vår säng direkt efter DS på kvällen. Det brukar innebära att han är supertrött och vill att vi ska vakta så han kan sova.

Hade lunchdejt med Hansson i fredags. Vi gick över till grannen Chili Lime och jag åt Black-Angus-burgare. Mycket gott och klyftpotatisen var riktigt god! En ny trevlig tradition vi börjat med när Hansson har lediga dagar. Kul att prata av sig i någon timme under lunchen.

Dimma dimma dimma!

I fredags åt vi upp den sista biten av smörgåstårtan från min födelsedag. Otroligt gott! Men nu är det ett tag till nästa smörgis, det är ju om Adde vill ha det till sin födelsedag. Och M får sin asupersmaskiga torra kulor i bakgrunden… Livet kan vara lite orättvist ibland, tur att Krullhunden inte vet om det =S

Max vill gärna att vi ska gosa på eftermiddagarna och då ligger vi i hans säng…

Inte så många bilder den här veckan, men ibland händer det inte så mycket att dokumentera =(

Du kanske också gillar…