Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – vecka 4

En vecka i januari blir bara så roligt som man gör den. Och denna vecka är väl enligt många årets fattigaste vecka, veckan innan lön… Men det drabbar inte den som planerar. Men men till lite roligare saker, fick en ny mugg att ha på kontoret, gillar den skarpt!

Har tagit med mig vår Tassimo maskin till jobbet då vi inte använder den hemma. Hade en hel hög med poddar som bara skulle ha blivit dåliga, så kollegorna får njuta av dem istället. En Amazon med créma är inte fy skam.

Kyligt i veckan -13 grader, och sen kom snön så det känns som att vi fått vår vinter nu. Får se hur länge den håller i sig bara.

Sötaste kollegan FloFlo sätter upp lappar och städar köket innan hemgång. Det är så trevligt att komma till jobbet när det inte står disk i hela köket.

Sötkorven!

Nån kväll när Adde var nere i källaren/arbetsrummet så hoppade M upp i soffan och la sig. Det händer inte ofta att han självmant hoppar upp med denna soffa. Förr gjorde han det jämt men biosoffan är ju inte riktigt lika mysig. Men när vardagsrummet är klart blir det en ny soffa för M att ligga i.

En EFIT, en sushikväll och en fest har ni också fått se i veckan. Men en stillsam vecka annars. Vi satte upp nya lampor i köket och i sovrummet men dem får ni se en annan dag.

Du kanske också gillar…