Loading...
X

TisdagsTema: Känsla

Tänkte att vi idag skulle titta på känslor. Vilken känsla vill ni visa upp?

En kväll i Bangalore, Indien så gick vi på spat Kenko. Några av oss tog massage och vi, jag och killarna, andra tog Tiny Dr Fish massage – med andra ord, man stoppar ner fötterna/vaderna i en basäng med tusentals småfiskar och låter dem äta bort död hud från fötterna, i 10, 20 eller 30 minuter. Och ja, det kittlas precis lika mycket som det låter – fast jag är grymt-kittlig tyckte inte att det var några större problem. 
Det var en helt fantastisk upplevelse och en så otroligt udda känsla av dom små små munnarna som täcker fötterna och bara suger och nyper lite lätt. Om ni har tillfälle att testa, tycker jag absolut ni ska göra det och ja, det gör fötterna otroligt mjuka!
Självklart filmade jag detta och här kommer ett litet smakprov
Fler inlägg på TisdagsTemat hittar du här.
One evening in Bangalore, we went to Kenko spa. Some of us had a regular massage and some of us, me and the boys, took the Tiny Dr Fish massage. Which means that you place your feet in a pool with thousands of small fish that eat the dead skin off of your feet. And yes it tickles just as much as you think – but I’m insanely tickley but it was ok for me…
Obviously I took pictures and made videos and above is a small preview.
If you get an opportunity to try it I think you really should – it was a fantastic experience and an unexplainable feeling!
Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 

Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
All pictures are enlargable, click on them
Contact me at mail@karoleen.se .
0 observations on “TisdagsTema: Känsla
  1. Mona

    Det ser faktiskt ganska skönt ut. Det skulle jag nog kunna tänka mig. Värre är när man t ex använder blodiglar för läka sår. Blotta tanken får mig att rysa.

     
    Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: