Festivities,  Me,  Recipe

Nyårslista

Lånad hos Izza.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ställt undan 80% av vårt bohag på vinden i och med flytten i augusti. En skön känsla att inte ha så mycket saker överallt.Och så vart jag inlagd på sjukhus för Njurstensattacker – det var en ganska hemsk upplevelse.
Har du några nyårslöften? Motion, motion, motion är ledorden för 2012. Samt att försöka att alltid vara glad, deppighet är sååå 2011 😉
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Älskade Berget och A2 fick finaste lilla Hedvig som är vår första gen-2:a i barndomsgänget. En annan efterlängtade bebis blev också till men har ännu inte dykt upp… 🙂
Vilka länder besökte du? Förenade Arab Emiraten, USA och Kanada med mellanladningar i både Frankrike och Ukrina men det räknas ju inte riktigt.
Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? Svårt, vet inte om det finns ett viktigt datum.
Största misstaget? Ingen aning.
Bästa köpet? Min nya kamera och Addes julklapp, han blev riktigt genuint glad.
Vad spenderade du mest pengar på? Livet.
Gjorde någonting dig riktigt glad? Besökte ett av mina livsmål, Niagara Fallen. Oh, vilket underbart ställe och vilken känsla.
Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2011? Michael Bublés julskiva som spelades varm.
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var nog ledsnare, mer deppig, men samtidigt har jag gjort mycket roligt också.
Vad önskar du att du gjort mer? Levt istället för att vara orolig!
Favoritprogram på TV? Har nog inte riktigt titta på TV så värst mycket, mycket serier har det blivit men inte på TV utan via DVD-boxar.
Vad gjorde du på din födelsedag 2011? Firade med finaste Adde med en gigantisk Princesstårta och god mat. På helgen blev jag firad ordentligt av släkt och vänner och fick till en otroligt trevlig helg med Hansson och Siro.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: