EFIT

EFIT 2018.03.04

”Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Cervera

*Snörvel* Godmorgon! *Snörvel*

EFIT idag igen, de duggar tätt just nu ? Kul häng med vetja…

06.23

Ytterligare en snorig och hostig natt och nattduksbordet får bli första bilden, ganska otrevlig men verkligheten just nu. Snytpapper, piller, Strepsil och vatten…

07.14

Adde och Max är tillbaka från morgonpromenaden och vi ligger och gosar i sängen. Jag försöker sova bort min huvudvärk men det går sådär. Bli nog tyvärr inte många knop gjorda idag men vi får väl se mirakel har hänt ?

08.54

Tyvärr har jag inte kunnat somna om, vilket jag skulle ha behövt men Max ligger bredvid och snarkar. Adde har åkt iväg till jobbet och jobbar idag, sista helgen nu. Yay! Jag lyssnar på ljudböcker, är inne på en Val McDermid-streak, riktigt bra brittiska kriminalromaner! Har läst ett par av dem tidigare men har inte hittat dem som ljudböcker tidigare. Gillar starkt!

09.32

Lite frukost då… med massor av citronte.

10.23

Öppnar paket som jag inte orkat ta tag i fredags efter jobbet. Med ett innehåll som jag längtat efter… ❤️

11.34

Dags för prommis med Max. Det blir ingen långprommis för min astma är extra jobbig nu när jag är förkyld och det är kallt. Blir så svårt att andas och går inte att vara ute så länge, men nån halvtimme går bra. Skönt med lite solsken iaf…

12.26

Tillbaka efter prommis och avtorkning, tror M var nöjd ändå… ?

17.14

Oj många timmar sedan jag uppdaterade senast, har legat i soffan och ömsom sovit ömsom tittat på Netflix-serien ”Encounters with Evil”. Intressant serie! Väntar på att Adde ska komma hem nu så får vi se vad kvällen leder.

18.32

Adde är hemma och har tagit ut vilddjuret på långprommis. Han är underbar min man, både till mig och hunden. ❤️ Inget gnäll utan bara ut och köra. Jag spelar lite backpacker och försöker bli så kry som möjligt inför imorgon då det vankas jobb.

19.13

Kokar salsa till kvällens mat, nachos blir det ikväll. Mycket smaskigt! Starkt ska det vara!

20.31

Äter nachos och kollar på film, King Arthur: Legend of the Sword. Riktigt underhållande än så länge!

21.34

Nån som tycker det är dags att sova… men filmen är inte slut ännu, så en liten stund får M vänta…

22 kommentarer

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: