Loading...
X

EFIT 2017-11-11

Då var det dags för ytterligare en EFIT idag. Häng med vetja!

04.45: Klockan ringer tidigt och det är dags att gå upp och förbereda mackor till Jägaren. Ute faller snön, i stora drivor! Älskar’t!

05.52: Och när det är klart är det dags att utfodra lilljägaren som idag ska bli storjägare eftersom han ska släppas för första gången. Adde och Max ska gå som Hund och Hundförare för första gången! Mina duktiga killar! Skitjakt på dem.

06.25: Väskor packas och bärs ut till bilen. Jag fortsätter inne i köket, jag är ju ändå vaken. Och snön fortsätter att falla!

07.07: Ibland blir det ju inte som man tänkt sig. Adde fick vända, väglaget är förädiskt med snömodd och extremhalka. Snön öser ner och det går inte att köra snabbare än 30 och då är det ändå sjukt halt även med den braiga jaktbilen och dess monsterdäck. Jag stod och fixade med gårdagens tapas-disk och blev lite smått orolig när dom kom tillbaka. Men glad att dom kom hem helskinnade.

Här kommer en lite bonusbild från SMHI också… vädret, hmmm… Ja, vi är nånstans i det gula kring Linköping 🙂

08.56: Vi intar frukost i soffan framför en film. Värmade ljus och varmt kaffe känns bra när snön vräker ner utanför. Vi tänkte titta på Robin Hood med Russell Crowe, en bra lördagsmorgonfilm.

09.58: Nu myser vi bara, Max sover som en stock och vi ligger under filtar och har det varmt och gott.

10.47: Passar på och målar naglarna framför TV’n.

11.51: Snöblandat regn och starka vindar, ja usch så mysigt! Eller inte!

12.48: Spelar lite spel

13.58: Inte många knop som görs här hemma just nu men tömma och fylla en diskmaskin har jag i alla fall fått till.

14.58: Äter lite lunch, pizza med ädelost och oliver.

15.46: Usch, som ett brev på posten… migrän. Kanske inte blir så många uppdateringar idag om huvudvärken sitter i, men vi får se.

19 observations on “EFIT 2017-11-11
  1. Karoleen

   Ja, det hade varit roligt att få visa lite mer av jakten men vi får ta det en annan gång. Adde har iofs jaktbloggat tidigare om du söker på Adde rapporterar i bloggen =)

    
   Reply
  1. Karoleen

   Ja, man måste ju få energi och det känns ju lite bättre med ordentliga mackor med ägg än godis och sånt =)

    
   Reply
 1. Versch

  Oj vilken tidig morgon. Å vilket väder!? Hoppas det inte kommer hit, tar hellre regn än snö just nu. Men snöar det så utanför Linköping? Känns som det kan komma hit snart med då, bor utanför Norrköping nämligen – i Skärblacka närmare bestämt.

   
  Reply
  1. Karoleen

   Ja, det är ca 2 mil söder om Linköping och det är helt makalöst mycket snö. Hoppas att ni slapp i Skärblacka, men du kanske har sett alla artiklarna i tidningen om alla avåkningar. Men det kanske var lite mer häråt… Kör försiktigt!

    
   Reply
   1. Versch

    Det kom hit med, men mer som snöslask! Förhoppningsvis försvinner det snabbt. Men jisses vad halt det är på vägarna, ja vi får ta det lugnt i trafiken.
    Passar på att önska dig en trevlig vecka! 🙂

     
    Reply
  1. Karoleen

   Nej, verkligen inte. Skönt att ni slapp, hos oss ligger det kvar och är -6 grader. Härligt med vit vinter men inte så bra när det är så halt att man inte vill ut. Svårt när man har hund =)

    
   Reply
  1. Karoleen

   Ja, det var väldig skönt att de vände. Kändes som att det kunde ha gått hur som helst annars och att vara ute i skogen och jaga utan sikt och dyngsura känns inte som att det blir bra. Tack tack!

    
   Reply
  1. Karoleen

   Ja, tack. Snön ligger kvar men det är halt så in i bomben. Älskar ju vinter men man vill ju gärna inte dö på kuppen =)

    
   Reply
 2. Anna

  Skoj att följa din dag. Inte roligt med migrän. Testa och smörj med tigerbalsam runt tinningarna, men akta ögonen! Det tycker jag är jätte skönt! I dag var det vår tur att vakna upp till ett vintervitt landskap.
  Ha en skön söndag!

  // Anna

   
  Reply
  1. Karoleen

   Låter som ett bra tips, ska testa. Har haft migrän i nästan 2 dygn nu och jag är tvungen att vara på jobbet pga besök. Så det är lite kämpigt just nu =(

    
   Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: