Loading...
X

Fototriss: Mönster

Dagens Fototriss har temat Mönster och är en tävlingstriss med priser från Cool Stuff. Hade jag vinnit så skulle jag kanske välja en portabel hängmatta, eller kanske en sushibazooka, eller varför inte ett helt lager av Habanero chips?

Tävlingstema
….är MÖNSTER. Den här gången begränsar vi oss inte till ett specifikt mönster, utan öppna ögonen för alla sorters mönster! Och eftersom det är tävling, kan du passa på att vara lite extra kreativ när du letar motiven och fotograferar dina bilder för veckans Fototriss.

Igår kväll var vi på Kräftskiva hos vänner och underkvällen hittade jag otaligt många mönster. Men jag ville inte köra det enkla eller det uppenbara… Därför blev det något som växte fram ju längre kvällen gick, det vill säga skuggorna från kvällens olika glas. Något som jag tycker var ganska vackert!

IMG_2676.JPG

IMG_2678.JPG

IMG_2683.JPG

61 observations on “Fototriss: Mönster
 1. Mormor

  Kreativt tenkt og morsomme mønstre.
  Ha en deilig søndag.

  ww.starbear.no/mormor/2014/09/07/monster-monster-og-monster/

   
  Reply
  1. Karoleen

   Ja, jag tycker det är roligt att försöka hitta samma dag och det var ju perfekt på festen med dessa mönster =)

    
   Reply
  1. Karoleen

   Tack snälla du, trots att jag har tagit dem med iPhone så blev de ok. Hade ju kameran med mig men jag orkade inte riktigt hålla på det… =)

    
   Reply
 2. Veiken

  PS. Svar: Om du tittar noga på den nedersta bilden, så kan du se hur fulla ”rören” är av fångade getingar och flugor. Visst gör flugtrumpeten nytta! Jag har dessutom två stycken. En i uterummet och en på altanen!

   
  Reply
 3. juanna

  Mönstren finns närmare än man tror – det gäller bara att lägga märke till det o fotografera.
  Du har lyckats bra – spännande mönster!

   
  Reply
  1. Karoleen

   Ja visst är det så, och jag försöker alltid hitta dem… Mina vänner börjar tycka att jag är lite knep =) Tack!

    
   Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: