Loading...
X

Fototriss: På rad

Dags igen för fototriss och veckans tema är

… är PÅ RAD. Det är ett av de teman som jag listade när jag och min kära moder satt och spånade teman förra helgen. Vad hittar ni som är på rad? Fotografera och visa upp det i en triss!

I veckan fixade vi lite trädgårdsbelysning, 20 st solcellslampor som lyser upp vår enorma trädgård på kvällarna. Och idag köpte vi 20 till, ja, vi har gått lite bananas… Men vi har ju en trädgård på nästan 5000 kvm att sätta ljus på.

Så det självklara valet på dagens triss är då lamporna som sitter på rad utefter uppfarten, gångvägarna och kanter i trädgården. Vi gillar det verkligen och det känns så mycket mer hemtrevligt nu när mörkret kommer.

Välkomna på en liten rundvandring!

2014-08-30 Fototriss - På rad 01 2014-08-30 Fototriss - På rad 02 2014-08-30 Fototriss - På rad 03

52 observations on “Fototriss: På rad
 1. Gunvor

  Åhh va trevligt det blir med belysning. Härligt ser det ut!Mina solcellslampor lyser dåligt nu när dagarna inte ger så mycket sol. Det är ju nu som man vill ha mesta ljuset. Fin triss!

   
  Reply
 2. Ingrid

  Fin belysning som du ordnat till din trädgård och det blir riktigt mysigt nu när höstmörkret kommer. Dessutom passade det perfekt till trisstemat.

   
  Reply
 3. Anita A

  Så fint med solcellslamporna på rad och de skickar ut strålar som gör att det ser ut som gröna stjärnor i gräset! Läckert och fint fotat!

   
  Reply
 4. Kari

  Så fint de lyser opp! Vi har ikke alltid hatt hell med de solcellelampene vi har kjøpt. Men det kan være at vi har kjøpt de av det billigste slaget. Jaja. Noen ganger er det dyrt å være snål. Ha en fin søndag. Kari.

   
  Reply
  1. Karoleen

   Jo så är det, det gäller väl att köpa dem lite dyrare. Men vi får se hur länge de håller du kanske inte var helt obilliga =)

    
   Reply
  1. Karoleen

   Ja visst gör det. Det finns inget tristare än en riktigt mörk trädgård… Jag tycker inte det känns roligt att komma hem till…

    
   Reply
 5. Veiken

  Av någon anledning så får jag ett felmeddelande när jag ska kommentera här så jag slopar länken till min blogg och lägger in den i kommentaren istället.
  Jag gillar små ljuspunkter i trädgården. Det är såå fint! Bra jobbat!
  http://www.veiken.se/

   
  Reply
 6. Veiken

  Jag har haft ett litet helsike att kommentera här. Jag får bara ett felmeddelande…tyvärr. Får se om det går nu med annan mejladress
  Jag gillar ljuspunkter i trädgården. Det blir så varmt och fint! Bra trissat!

   
  Reply

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: