Design

Mobilkondom

Yep, det låter inte riktigt klokt men det finns mobil kondomer. Iofs har dom inte kallat dom kondomer men dom heter Skins. Alltså det är en påse som man drar på mobilen så att man kan ta med sig sin mobil på stranden, jobbet, träningen utan att man får in en massa skit i telefonen. Smart iofs, men nödvändigt vet jag inte riktigt om det är. Men visst är man tävlingscyklist och måste ha med sig mobilen kan det ju vara bra att kunna ha mobilen i byxorna, utan att svetta ner den. Iofs brukar ju alltid cyklister ha antigen en tröja med fickor på ryggen eller en ryggväska (en bakvänd magväska). Men vad vet jag…
 Det finns massor med bilder och annan information på deras hemsida, Skin Mobile.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: