Design

Shiny new buttons

När jag var inne på dECORs hemsida och hittade dessa helt underbara knoppar till byråer från Susan Goldstick. Sen när jag var inne på hemsidan hittade jag massor av jättefina andra knappar, men också en massa andra möbler. För det mesta tyckte jag att möblerna var alldeles för mycket, alldeles för färgglada och lite för ”fjantiga”, men knopparna var precis lagom färglada att ha sätta på t.ex en byrå.

Jag har fått en byrå som min farmor och farfar hade när dom levde som skulle behöva målas om och så skulle det bli så himla fint att sätta på nya knoppar. Några knoppar som ser ungefär ut som Susans knoppar skulle vara väldigt fint. Jag skulle nog aldrig kunna välja vilka jag skulle vilja ha dock. Antar att det beror på vilken färgsättning man har på rummet och då blir det väl lite lättare. Den röda runda i mitten av bilden ovan är väldigt söt, sen finns det en lite aprikosfärgad, en spiralformad, en blå och många många fler. Om man vill ha just några från Susan Goldstick så får man betala över 20 USD för dem så dom kanske är lite dyra, men om man bara ska ha några kan det ju vara värt det.

Photo: Susan Goldstick.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: