Media

The L Word

8 mars 2009 visades det sista avsnittet av serien The L Word och jag tycker det är jättetrist. Serien handlar om en grupp av lesbiska kvinnor i Los Angeles, deras vänskap, deras hat, skvaller, glädje och sorg. Serien är väldigt bra och underhållande och skådespelarna är väldigt duktiga. Jag gillar den verkligen och har njutit av alla 6 säsongerna. Visst serien är lite översexualiserad men det gör den bara lite intressant. Testa att se den – ni kanske kommer älska den…

Girls in tight dresses / Who drag with mustaches / Chicks drivin’ fast / Ingenues with long lashes/ Women who long, love, lust / Women who give. / This is the way / it’s the way that we live.

Talking, laughing, loving, breathing, fighting, fucking crying, drinking, riding, winning, losing, cheating, kissing, thinking, dreaming. / This is the way / it’s the way that we live / It’s the way that we live.

And love.

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: