Geocaching

Källvik

När vi åkte från Trosa, för några kvällar sedan, tog vi en liten avtickare till Källvik för att plocka 3 cachar längst vägen. Vi fick nästan en bäversafari, men tyvärr var det inga bävrar på plats, men favoriten var nog när vi kom ner till udden på Källvik så öppnade havet upp sig ganska vackert.

On the way back from Trosa, a couple evenings ago, we took a small detour to find 3 caches in the small village of Källvik. We almost got to see some beavers, although they seemed to be hidning. My favorit part, was after driving almost 10 km through a wooded landscape, the view opened up and the ocean spread out…

Vägen ut till platsen hade tydligen byggts 1940-talet och det var män från trakten som byggt den. Ovanför denna plats är det en lycklig familj som bor som har en helt enorm vy ut på havet, ca 10 meter up från där vi stod på vägen.

The road had been built by men from the area around the 1940-ies. And above the sign some lucky family had built a beautiful house with, most likely, an amazing view.

Det stod en bänk vid udden där man kund sätta sig och njuta av utsikten och om det hade varit lite roligare väder skulle det nog ha varit enormt mysigt!

Someone had been kind enough to put our a bench for passers-by to be able to enjoy the view and if the weather had been just a tiny bit better it would have made for a cozy spot. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Feel free to ”borrow” texts and pictures, please let me know and link back here.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: