Adde, Hansson, OakNose, Shopping, Travel

Semester 2020 – dag 5

Vilken jäkla dag, vi har fått så mycket gjort och jobbat järnet i huset i 6 timmar och sen hängt med Hansson. Tyvärr är det saker som inte riktigt gick att ta mycket bilder på då vi helt enkelt storstädade huset, möblerade om och plockade undan ALLT! Ni kanske inte riktigt förstår, men jag menar verkligen ALLT!

Ute sken solen men vi körde på så att svetten lackade, men det skulle helt enkelt göras. Vi lät pipande hunden ligga ute på bron där han var kolugn. Skönt istället för att ha en hund som svans under storstädningen.

Lilla Bullen! Söt men så väldigt jobbigt när tikar löper. Det är inte lätt för honom ?
Efter storstädningen så fick vi helt enkel för oss att vi skulle ta bort linoleummattan i köket. Den har helt enkelt gjort sitt och hade blivit ganska äcklig. Så sagt och gjort, vi rev bort mattan och sen behövde man ju även ta bort träplattorna och alla spikarna på golvet.
Träsponten under golvet. Detta kommer att täckas över med ett annat golv, ev klickgolv när renoveringen av köket göra. Men väldigt mycket trevligare nu!

Vi kom även på att vi kommer behöva byta vår madrass till sängen. Vi sover dåligt och sängen har blivit obekväm. Så vi googlade en del för att kolla vad vi kan köpa för att kombinera med vår nuvarande säng.

Sen bjussade vi Hansson på Prinsesstubbe, vi hade köpt en någon dag tidigare för att det kan vara gott. Så efter 6 timmars städning, Hansson kom ut medan vi gjorde det sista på köksgolvet och var supersnäll och tog ett varv med M medan vi avslutade, så satt det väldigt bra med Tårta!

Nomnomnom!
Solen sken och himlen var sååå blå!

När vi suttit och njutit i skuggan under en av ekarna så bestämde vi oss för att åka in och köpa en madrass, lite på en whim. Snabbt gick det ? Hansson hängde med och vi åkte in med kärran och en hel del återvinning. Och åkte till Ikea. Vi testade oss fram och hittade en som var sååå skön. Tyvärr var den slut inlägget och vi fick åka därifrån tomhänta… bajs! Jag hade ställt in mig på en ny säng. Ny skulle komma in v35, så vi får helt enkelt vänta. Synd!

Vi styrde kosan mot Stångebro gatukök för middag. Men hittade ingen bra plats att stå med kärran i skuggan då vi fick åka vidare. Det blev ett säkert kort på Andreas Gatukök i Ryd, med stans godaste kebab. Och så klart godast på plats!

Där satt vi och filosoferade ett tag och konstaterade att vi blivit gamla…. ? Jaja, shit the same! ???
Satt på trappen medan Adde och Max tog ett kvällsvard, har blivit lite av min nya grej. Så skönt att bara sitta en stund i stillheten och fundera…

Sen släppte vi av Hansson och åkte hemåt i solnedgången. En riktigt grym dag där jag verkligen blev stolt att vi jobbat så hårt och det blev så fint tillslut. Nu får det aldrig bli stökigt igen ? Med hjälp av J Edgar blir det i alla fall bättre ?

Du kanske också gillar…