Food

Sunday Funday

Till frukost på söndagar så kan man ju slå på stort, köra en ”Full on English” eller en ”Continental Breakfast” och mitt val är nästintill alltid en Continental då den brukar innehålla väldigt många godsaker, men oftast ska frukosten vara ganska lätt och nätt, men samtidigt handlar det ju bara om hur mycket man själv har

a continental breakfast is defined as, a light breakfast in a hotel, restaurant, etc., that usually includes baked goods, jam, fruit, and coffee.

Det är just det där med baked goods och kaffe jag har fastnat vid =)

Så vad gör man då när man har övernattningsgäster? Jo man ser till att ”baka” Croissants och sånt så att man kan njuta av en långfrukost. Jag hittade en spotifylista som heter ”Sunday Morning Breakfast & Chill” som vi satte igång och kunde njuta av The Temptations, Aretha Franklin, BeeGees och massor av andra. Lite lagom liksom.

En brödkorg med Croissants kan vara bland det mest mouthwatering jag känner till…. Älskar Croissants!


Och så fyller man bordet med allehanda godsaker, löskokta ägg, hårdkokta ägg, ostar, charkuterier, sylter och chokladkräm.

Nomnomnom!

Jag tycker att Croissants oftast inte behöver något alls, men då ska det vara en sån där Croissant som nästan är smörig när man håller i dem. Men dessa bake-off varianter är ju inte riktigt så smöriga. Men jag älskar ju ost och sylt tillsammans, desto starkare ost desto bättre och så gärna hallon- eller drottningsylt. Omnomnom!

Vänner, Croissants, bra musik och lång frukost, vad kan man säga…. Guld, alltid!

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: