Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v10

Ytterligare en vecka på 2020 som har sprungit förbi, det är galet hur snabbt veckorna går nu. Men snart är det vår och det är så skönt att ljuset ändringen är tillbaka och att världen börjar vakna upp igen.

Köper jordgubbar och låtsas att det är svenska som smakar lika goda som de ser ut =)

Köper lunch en dagn och vet inte riktigt vad det är jag har fått… Fis känns kanske inte som något jag skulle ha beställt 😉

Soffan och JoJo har kul på jobet när jag har möten….. Nu glömde jag att ta med mig mobilen så jag har både filmer och bilder tagna….

Jobbar hemma och Bullen försöker vara söt och gullig för att få promenader. Och solskenet lockade och vi tog en promenad för att tanka lite D-vitamin.

Solen värmer på men det är så tydligt när det verkligen bara är värme i solen och inte alls i världen. Skuggan behåller frosten….

Max har fått massor av godis igen, Hansson har letat genom hela Linköping för dessa pinnar. Max är överlycklig och vi kommer inte behöva köpa några på ett tag… =)

Hansson har gått och smugit in små fotografier hemma hos oss… Lilla Max, 6 månader gammal i Slottskogen i Finspång. Så himla kul att hitta hemma, och Hansson har en ny skrivare så det kanske kommer fler =)

Bland det godaste jag vet är Croissants och en brödkorg fylld med Croissanter kan vara himmelriket. Nomnomnom!

Lillbus….. älskade fina hunden!

Du kanske också gillar…