Mom-Dad

Föräldrarbesök

Idag var mina föräldrar på besök. Trevligt som vanligt och lite lättare för oss att dom kommer ner än att vi ska upp, speciellt eftersom vi håller på med projekt Fanta. Känns som att så mycket tid går åt när man åker sådär, tar ju nästan 2 timmar upp enkel resa och då har man inte så mycket “umgås-tid” kvar på dagen… men såhär han vi med ett ordentligt besök och renovering. Win-win!

Jag fick rosor av Adde igår och dessa blev väldigt fina på matbordet!

När mamma och pappa kom bjöds det på fika, kladdkaka med grädde, färska hallon och mandarinklyftor. Och ifall nån inte ville ha det så fanns det choklad- och kokostoppar.

Funderade på om jag skulle baka kärleksmums eller en kanelbullekaka, men en klassisk kladdkaka går inte av för hackor.

Och får man en Espresso till så kan det vara himmelriket man har hamnat i.

Vi fick presenter från mamma som precis kommit hem från Egypten och det är ju alltid trevligt med presenter. Mamma hade bett oss att köpa en del grejer på Ullared så till pappas stora förtret lämnade de oss sen med fler påsar än de kom hit med ? Försökte att även skicka med en loppislåda med åh så fina saker som pappa VÄGRADE ta med sig, haha!

Istället spelade vi spel och standarden är ju När & Fjärran när vi är hemma hos oss. Och eftersom familjekär lite av Globetrotters så är det ju ett kul spel! Denna gången gick vinsten till Adde och mig, en utklassning om jag får säga det själv!

Och medan A tog en prommistur i SPÖREGNET och 25 m/s vindbyarna utanför lagade jag lunch. Det fick bli en av mina favoriter Pasta Piemontese!

Otroligt smaskig sås och innehåller allt från Oxfilé till Oliver till champinjoner och Parmesan. Behöver jag säga mer? Recept kommer!

Sen tog vi kaffe på maten och för att pappa inte skulle somna på vägen hem tog vi fram lite färdkost/efter maten snask. En salig blandning som fick upp sockerhalten för 17 milakörningen hem!

Ett supertrevligt besök och snällt att föräldrarna orkade sig ut till oss istället för att vi skulle åka upp till dom. Förhoppningsvis tyckte de även att det var ett gott besök ? Tack ❤️

Du kanske också gillar…