Food

Nyårspizza

Så som sig börs på Internationella pizzadagen eller helt enkelt den enda dugliga maten på man äter på nyårsdagen så fick det blir pizza. Dock inte en sån där kladdig flottig sak utan vi åkte till Sörgårdens gästgiveri med Hansson och käkade kvalitetspizza.

Tycker det är så slående vackert här, tänk om man skulle bott så här vackert, drömmen!

Inne hade de fortfarande julpyntat till tänderna och en så otroligt fin gammal menkaniak julkarusel med hela nativiteten som snurrade runt. Svårfotad men väldigt läcker kändes som något gammal och tyskt men vad vet jag.

Vi hade förbokat då det brukar vara sjukt tryck dessa dagar och satte oss till bords och pizzorna som förberetts skickades in i ugnen.

Vi slog till på Cola och Julmust 😂

Min mumsiga pizza, en Gambero med tomatsås, ost, sparris, mozzarella, chilimarinerade kräftstjärtar toppas med ärtskott. Så jävla gott!

Killarna tog varsin Serrano med tomatsås, ost, kronärtskocka, oliver, färska tomater, serrano, toppas med balsamreduktion, ruccola och riven parmesanost. Riktigt god även denna!

Vi orkade inte äta upp hela så vi fick med oss lite doggybags men pizzan är riktigt god och fräsch!

Och ute började himlen färga sig rosa, verkligen en helt magisk 1 Jan! Tänk att det är 2020!

Nöjda och belåtna och riktigt bra början på ett riktigt härligt år, i goda vänners lag med god mat och på en härlig plats. Låt många fler sånna tillfällen fylla året!

Vi rullade mot Linköping för att handla lite på CG innan vi droppade av Hansson hemma och rulla mot byn.

En snabb prommis i skogen med M innan vi rullade vidare och himlen brann. Så vackert!

En bra start helt enkelt! Och vi håller tummarna för ett riktigt riktigt bra år! ❤️

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: