Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v52

Kortvecka med Jul och ledigheter. Tyvärr är jag fortfarande sjuk och lagom till Julafton blev Adde sjuk så det hände inte mycket denna vecka. Men några bilder tog jag trots allt.

Vi körde på en frulle på McD nån morgon, blivit mycket sånt på sistonde men det är ju väldigt gott men onyttigt. Så vi får ta igen det när det är nytt år.

Julafton och det firades på sedvanligt sätt, i år hemma hos mamma och pappa. Tomtarna brann upp och vi fick julklappar, typ ?

Frukost på Juldagen, var uppe hos mamma och pappa till fm på annan dagen. Och det blev väldigt mycket god mat. Hoppade julgröten även i år ? nöjde mig med hemmagjord leverpastej och köttbullar istället.

Lillabus fick julklappar. Ett nytt älsklingsben i blommigt tyg som tutar. Jo, jag tackar! Bär omkring på benet likt ett litet barn.

Pinchos med min fina Adde. Gäller att passa på, gott om folk ute dock men det var otroligt bra service, god mat och snabbt gick det också. Riktigt bra!

Ja, inte alls otydlig när han lägger sig i Swinx-ställning och tittar mot dörren. UT!

Sen har det gått i hostans och snytningarnas tecken. Adde och jag har kollat på mycket film och försökt kurera lite och förhoppningsvis blir vi friska snart!

Snart är det nytt år och nytt decennium! Det ni, det är galet det. Adde sa precis att vi har varit gifta hela förra decenniet och det är ju lite galet, visst vi har varit gifta i över 11 år nu men det blir så mycket mer när man tänker på det så. Vi har ju varit tillsammans i 1 1/2 decennium så det är väl bara att inse att vi är gamla! ?

Du kanske också gillar…