After work

Strandgatan två

Idag hade vi samlat alla KAM-ar i Linköping för ett litet Prognos 2.0 forum. Något vi (PP, Cabe, Kaba och jag) jobbat med från och till hela hösten och nu äntligen (förhoppningsvis) även fått med oss företaget på. Men det innebär också att vår WFMkollegor Kaba och Morsan har varit nere från Borlänge. Och när de är nere brukar vi försöka få till en kvällsaktiviteter. Och ikväll var det dags för Bowling och Mat (en favorit i repris) på Strandgatan 2.

Först släppte vi av Kabas väska på hotellet och så gick vi ner till stan.

Där har vi Domkyrkan i all sin glans…

Och nere på stan var det belysning överallt. Har inte varit nere på stan för att se det i år…

Och nere vid Stångån ligger Strandgatan 2.

Vi blev 11 tror jag, så det blev ett riktigt bra gäng. Och vi hade bokat fyra banor så vi delade upp oss och började spela. Cabe och jag delade och lyckades få en bana där rälsen fortfarande uppe och den gick inte att få ner hur vi än försökte. Men det vblev inte allt för många studsar ?

En liten aperitif… det var så otroligt varmt i lokalen så vi hade behövt ett isbad men det fick räcka med is i drinken.

Efter en inte så glänsande runda bowling ? var det dags för mat och vi satte oss till bords på övervåningen.

En Baconburgare – en högrevsburgare, med cheddarost, bacon, saltgurka, lökringar, aioli och pommes frites och en Stella till.

Nomnomnom! En bra burgare men liiiiite torr! Om man inte översteker burgare blir det saftigare, tips från en Burgerälskare!

Men vi fick till en härlig kväll med mina fina kollegor! Tack PP för att du bjöd oss på en favorit i repris ?

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] jag inte ? Och jag fick lite tips och helt plötsligt var jag inte helt urusel! Yay! Nästa bowling med jobbet så kanske jag slipper skämmas. […]

Kommentarer är stängda.