Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v44

Sista veckans i oktober, 1 november och min födelsedag. En fullrulle vecka helt enkelt.

Veckan börjar kallt med minusgrader, rutskrapning trots värme i bilen och handskar på jämt. Och så måste man ju ställa om alla klockorna som man missat på söndagen, t.ex. den i bilen.

Vackra mörka mornar… känns ju inte riktigt som att jag är målgruppen för vintertid. Det är mörkt hur som hur när vi åker, men men…

Tänder ljus på jobbet, lite mysigt kan vi som börjar tidigt få ha det ?

Gyllene ljus och lite värme på kinderna trots kylan. De flesta löven har ramlat av och nu är det bara nakna stammarna kvar.

När jag åker bil passar jag alltid på att fota om det är en vacker morgon, det är så rogivande. Älskar att starta dagen med att fota…

Lunch med Cabe och Svikaren i veckans. Pannbiffar, potatismos, stekt lök och gräddsås. Omnomnom! Alltid trevligt med lunchdejt!

Adde och jag har börjat spela Gin Rummy, riktigt kul! Många partier har det blivit den senaste veckan.

Spruta nummer fem och eftersom jag hade lite extra tid innan bussen gick så blev det lite fotograferande i de gamla husen, tidigare militärt.

Mitt i ett skypemöte började brandlarmet tjuta, så vi utrymde lokalen och sen fick vi besök av brandmännen. Det brann inte, vilket var tur men lite kul med spänning i vardagen.

Skitiga rutor är standard på bussen just nu. Är lite sur på Östgötatrafiken för bussen är nästan alltid sen, man blir ifrånåkt och deras kundtjänst är riktigt dålig. Jag är väldigt trött på att åka buss just nu!

Flera kvällar denna veckan har jag tagit med mig datorn hem och jobbat på eftermiddagen. Och med detta sällskap är det svårt att låta bli. ❤️

Skypemötena går varma just nu, har minst ett möte om dagen och vissa 4-5 st. Känns bra att vi har konferensrum att smita in i för att kunna sitta ostört ibland. Det blir ofta ganska stirrigt och så är det viss känslig info som kan komma fram och då är det bra att alla inte hör.

Eftermiddagspromenaderna är heliga för mig, jag andas ut, kan fundera genom problem och får energi. Sen kan jag sätta mig och jobba igen om så skulle behövas. Men också ha skallen rensad för att kunna slappna av om det inte blir mer jobb.

Lilla Maxibus…. Tröttaste killen ever…

En sorglig syn…. vi fick inga Halloween-besökare så hinken fick snällt gå tillbaka till förrådet utan att användas…. Godiset kom väl till pass när vi fick gäster till helgen.

Chokladkaka till födelsedagsefterrätt! Omnomnom! Men mer om födelsedagen i ett annat inlägg.

Du kanske också gillar…