Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v43

Höst, höst och åter höst…. den är vacker med alla sina färger. Bäst så klart i strålande solsken men det gråa är lite mindre grått med fina gula, orange:a och röda löv….

Cabe och jag tog långlunch på pizzerian La Fontana och åt kebabtallrik, så väldigt väldigt gott! Nomnomnom!

Ja som sagt, hösten är vacker och i början på veckan blev det många eftermiddagar i trädgården tillsammans med M och jag fick leka med kameran.

Lillbus <3 Min ståtliga kille…

PÅ Garnison för att ta spruta nummer 4! Bara sju kvar nu i upptrappningsskedet…

Vi fick in lite möss i veckan, dom börjar väl tycka att det är kallt. Men några fällor senare och de verkar ha tystnat däremot har Tage flyttat in. Tage är stor som baseboll med ordentliga ben…. Det är ju som ett jävla zoo här hemma =)

En del kvar att fixa i trädgården, ställa undan utemöblerna och några blommor är döende…

Du och jag Maxen… du och jag… <3

Jag åker ju ingenstans utan hörlurar, jag lyssnar nästan alltid på pod, ljudbok eller musik, vad jag än gör… Jobbar, städar, åker buss, lagar mat, promenerar ja allt… Därför har jag trådlösa hörlurar som jag älskar, har ett par Sudio Tre och ett par Plattan UrbanEars som jag fått ta över från Adde. I veckan lyckades det bli så att båda dom trådlösa vara utan batteri och då var det ju bra att jag har “trådade” reserv-reserv hörlurar… hur skulle jag annars klara mig liksom =)

Regnet kom i slutet på veckan och fortsatte hela helgen… Dumma regnet…

Kallt i helgen! Nu börjar det väl, den dåliga perioden, då man behöver ha jacka när man är ute men i bussen, affären eller på jobbet är det så jävla varmt så att man dör värmedöden… Hatar!

Lunchdate på Chili Lime i fredags med Adde, Hansson, och Cabe. Det blev asiatisk buffé för min del och det var gott, väldigt gott! Väldigt trevlig lunch! =)

Du kanske också gillar…