Food, Weekend

Friyay!

Vilken vecka, den har verkligen gått i ett på alla plan. Jobbet har varit “fullt ös” hela veckan, fritidsaktiviteterna har varit maxade och tiden för återhämtning har inte funnits till. Men men, det har skrattats genom eländet och det känns som att man lever i alla fall.

Innan vi tog helg jobbade vi undan lite “skit” i trädgården. A ansade syrenen i förra helgen och vi lastade släpet med alla grenar, tog bort det sista av grushögen på uppfarten och plockade undan i trädgården lite allmänt. Ser ganska mycket trevligare ut, men det är en del kvar att göra. Men skönt med en timmas semifysiskt arbete innan det var dags för mat.

Fredagskväll och istället för Fredagsdrinken blev det en FredagsAmarone. Det är ju inte fy skam.

Denna var lite strävare än vad jag vill ha Amaronen men väldigt trevlig ändå.

Idag blev det plock, utan fancy uppläggning, men det smakade inte sämre för det. 4 olika ostar bland annat Comte, en hårdost som jag fått rekommenderar. God men dyr ? prosciutto crudo, Milanosalami, tapenad, ölkorv, torkade jordgubbar, chili cashew, mini choklad cookies och lite nachochips räckte gott idag.

Älskar marmoreringen på prosciutto, favoriten när det kommer till torkat kött. Smakrik och lagom “torr”.

Sen satt vi och småplockade i flera timmar framför ett par avsnitt av “How to get away with Murder”, kollar på den en andra gång nu med Adde. Riktigt bra!

Nu helg! ❤️

Du kanske också gillar…