Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – Vecka 34

Semestervecka nummer tre och det känns verkligen som att dagarna går fort nu, bara en veckas semester kvar efter denna… usch! Lite ångest men ändå inte, det känns som att jag har fått vila en hel del. Skönt! Fortfarande trött och seg, det ger sig inte riktigt men vi jobbar efter min ork och det blir bäst så…

EFIT i måndags och då fixade vi klart staketet mot vägen. Bara en grind här så är det klart. Nice! Blir snyggt tycker jag!

Fick en fin present från grannarna som tack för hjälpen med djuren. Mycket gott! Nomnomnom!

Vi skulle ha åt till Ullared samt till Kaffestugan i Gränna den här veckan med Hansson men pga njurarna har det tyvärr inte blivit av eftersom vi inte riktigt vågar åka långt med mina njurar. Så vi tar kortare turer och hittar på saker, t.ex. frukostbuffé på IKEA. Nomnomnom! Alltså deras kycklingköttbullar är grymma!

Och man tackar aldrig nej till pannkakor, men lite grädde hade inte skadat. Mums!

Rensade en garderob med prylar som bara blivit överfull. Och hittade ca 8 gamla iPhones och vår absolut första iPod som vi fick av Dr. SpiderPig för tio år sedan. Herregud vad det har utvecklats sen den här lilla pärlan.

Max sträcker på sig och får kli från husse, som han myser lillkillen.

Vi var ute en sväng i skogen för att kolla om vi kunde hitta någon svamp. Max var helt lyrisk, han älskar skogen! Men vi höll inte på så länge eftersom det var ganska varmt och han blev helt slut.

Svampfynden… inte mycket men vi var inte ute så länge heller. Hört många andra som har hittat kg-vis med kantareller men inte här ute.

Att rensa är att stöka ner… det är sen gammalt! Men sen kommer det bli riktigt bra, utan en massa strunt och med mer ordning. Det kommer bli riktigt bra men tills dess är det som att vi bor i tv-serien “Hoarders”. Suck!

Vi har gjort mycket i veckan me jag har fotat desto mindre. Men ibland är det ju så… Men nu gäller det att njuta av sista semesterveckan. Ciao!

Du kanske också gillar…