Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – Vecka 32

Första semesterveckan och vi jobbar på huset. Vi har grävaren och gräver upp halva trädgården, eller “Vi sa svinskiten…”, Adde gräver och jag jobbar inne med att rensa skåp och lådor från skräp och letar loppisprylar.

Vi äter frukost oftast framför TVn och passar på att ta det lugnt innan vi börjar jobba. Varma mackor på tekakor är förvånansvärt gott!

Fixa fixa fixa… Adde bygger upp runt garaget och slängar av.

En ramp blir det också, för åkegräsklipparen eller en grävare. Perfekt att ha. Jag klipper gräset och försöker hjälpa till när jag kan, oftas som smakråd.

Vi lyckas hyra grävaren några dagar extra och passar även på att gräva ut för altanen. Baksidan har varit lite av det svarat fåret och det har bara vart jobbigt att titta på men nu ska det bli bättring.

Har Stålbröllopsdag och firar på Pinchos, eller något. Nej, inte riktigt så, vi glömde bort att det var vår bröllopsdag när vi bokade in en AW med Hansson men vad gör det, vi hade en kul middag tillsammans!

Släntar av och försöker ta bort så mycket jord från gräsmattan som möjligt. I framtiden kommer en mur att byggas här men vi vill ju att gräsmattan ska ta sig först.

Snabba pauser för mat och då blir det gärna burgare. Idag testade vi laxburgare. Gott men inte klockers, finns nog bättre laxbullar.

Maxen sover.

Hamburgare som sagt, mycket gott!

Härligt väder har vi haft denna vecka också, mycket solsken!

Många häftiga moln! Kolla så högt molnet är, galet…

Utgrävt, nästan hela vägen. Nu är det klart men det är lite kvar på bilden. Och vi lyckades utan att förstöra rören till bergvärmen som vi letade fram med grävare (och en spade).

På lördagskvällen var vi på akuten på Universitetssjukhuset i Linköping för jag hade en njurstensattack. Ja, det kanske inte egentligen heter så men det känns som att som små jävla stenarna attackerar med knivar innefrån. The little bastards! Efter lite morfin och röntgen fick jag åka hem och kurera hemma. Trist sätt att börja semestern på. Och en stor eloge till alla i personalen på akuten för jag var klar på tre timmar! När jag var på Södertälje sjukhus för ett par år sedan satt jag fortfarande i väntrummet efter tre timmar och sen blev de arga på mig för att jag inte sagt till att jag hade så ont som jag hade… Adde fick gå fram och bli förbannad för att de ens skulle titta på mig och jag kunde inte gå raklång till rummet utan var dubbelvikt och grät.

Firade Eid el-Adha hos mamma och pappa, välkomnade hem mamma från Egypten där hon köpt med sig egyptisk mango. My god, godare finns inte! Mums! Hade mycket ont och var väldigt trött hos föräldrarna så det blev ett ganska lugnt firande.

Du kanske också gillar…