Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v31

Vecka 29 och vecka 30 skippar vi eftersom jag istället skrev ett inlägg om dagen i Höllviken. Och fortsätter Veckans bilder med vecka 31. Sista veckan innan semestern, så skönt det ska bli med semester, det har varit en kämpig tid på jobbet den senaste tiden! Men men det reder sig nog…

Fick paket i postboxen på jobbet, finaste present av min kollega Jossan som slutat! Så fina ord som gjorde mig verkligen rörd och tårögd. Känns alltid trevligt att vara uppskattad! Du är saknad <3

Första dagen tillbaka och jag orkade inte fixa matlåda, så det fick bli köpesallad som åts på takterrassen. Nice!

Nedräkning pågår!

Bruce Springsteens nya skiva Western Stars är beställd och den spelas varmt. Lite annat sound men ändå allas vår älskade Bruce. Rekommenderas!

Vår nya Ismaskin, kärlek! Pratade med Adde för förmiddagen att vi kanske behöver en, iaf börja fundera på det och vad kommer han hem med samma dag? Jo denna! Tack älskling!

Dubbeltoa på Malt & Humle, intressant, men kanske lite väl intressant. No på den ?

Äter pizza på jobbet med Soffan och PK, en Sorrento med räkor är alltid gott!

Iskaffe i termosen och fredagsfrukost på jobbet. Gott!

Kommer hem både torsdags och fredagskväll och Adde sitter i grävaren. Han är helt magisk på att gräva! Och jobbar snabbt! Han gör det så fint i trädgården.

Fredagsplock! Nomnomnom!

Tar hand om katter och höns åt grannarna, alltid lite mysigt att titta in hos hönorna och prata lite med dem.

Jobbdag tillsammans med Svärföräldrarna och Hansson. Jobbar hårt och firar in semester 2019! Vacay baby, Sayonara bitches!

Du kanske också gillar…