OakNose

Ibland blir det inte som man tänkt sig

För någon månad sedan, när vi firade in Hanssons semester och fick hjälp av vårt snällaste arbetslag, märkte vi att det var något fel med vår kyl. Den varnade om att den inte höll temperatur. Så efter mycket om och men och insikten om att vi hade en full kyl med mat som var blev dåligt så fick vi inse att vi skulle åka och köpa en ny.

En dag efter jobbet så åkte Adde och jag för att kolla på nya. Vi hamnade på Elon och helt plötsligt hade vi köpt ett nytt kyl- och fryspaket från Huskvarna, QR1000X & QT1000X i Krom. Vi stängde butiken med ett ganska stort köp till biträdes glädje ? Sen medan Adde gjorde sig oskyldig så ringde jag Hansson och frågade “Heeeejjjj, vad gör du?????” Som innebär “Hej, jag behöver hjälp…” haha! Men som vanligt med Hansson, så kommer han när vi behöver hjälp.

Vi fick hjälp att lasta vid butiken och skulle träffa Hansson hemma, men på vägen skulle vi fixa käk och det fick bli PizzaHut denna gången.

Väl hemma och vi började lyfta in både kyl och frys så öppnade sig himlen och det spöregnade. Suck! Det blev blött och väldigt kladdigt på golvet i hallen. Men men, smällar man får ta…

Sen insåg Adde och Hansson att vi fått två likadana vitvaror, två kylar. Suck x2.

Så vi satte och och åt mat istället. Och kollade lite på TV istället. Och så tackade vi Hansson för hans hjälp. Nu hade vi iaf en ny kyl! Två om man ska vara petig! ?

Dagen efter ringde Adde till Elon direkt på morgonen och tyvärr hade de problem med sitt kundtjänstnummer som många andra Tele2-kunder. Så han skickade iväg ett mejl istället och fick snabbt och superbra svar. De skulle skicka ut en frys till oss så snart de kunde och inom 1 timme plingade det på dörren. Det kallar jag service! Sen hade vi helt plötsligt både en ny kyl och en ny frys. Nice!

Och innan jag kom hem från jobbet så hade Adde installerat den nya kylen och ställt i ordning även frysen så att vi kunde flytta över all mat. Maten i gamla kylen fick slängas men det får vara. Sånt som händer!

Men jag älskar vårt nya paket, dessa nya kylskåp från Huskvarna har ett modulsystem, CustomFlex, i dörren och en Fisk&Köttlåda som håller 0 gradigt i kylen. Riktigt bra!

Så trots oturen i att kylen gick sönder och troligtvis varit “sönder” ett tag, så blev ingen av våra gäster magsjuka! Yay #1! Trots att det började regna och vi fått två av samma, så fick vi en mysig kväll tillsammans. Yay #2! Och nu har vi ett riktigt bra paket som förhoppningsvis håller länge och är riktigt anpassningsbart och smart! Yay #3! Wohoo! ??

Du kanske också gillar…