Hemnet

Hemnetspaning – Helsingborg

Villa Minnet, en superb villa på 420 kvm mitt i Gantoftas naturreservat, med bästa läge, träd och vindens sus som grannar. Här finns ett stort härligt kök, många rum att spendera tillvaron i, generösa sovrum, badrum, ett härligt orangeri, en sutterängvåning som är perfekt för egen verksamhet eller som kan passa att hyra ut.

Som ytterligare plus har du cykelavstånd till havet och 7-8 minuters bilfärd till Helsingborgs centrum. Du bor alltså så naturnära som möjligt men ändå stadsnära med alla bekvämligheter som Helsingborg har att erbjuda.

11 rum, stor terrass och ett orangeri. Härliga ljusinsläpp, kakelugnar och lutade furugolv i hela fastigheten.

Dubbelgarage med automatiska dörrar och stora förrådsutrymmen.

Huset byggdes 1909 men har alla moderniteter man kan önska sig.

Men renoverat med en tanke på att framhäva det vackra som huset har att erbjuda och spara detaljer som gör huset unikt. Älskar enkelheten i detta rummet men jag vet inte om rummet är anpassat för att leva i eller bara vara vackert och stilrent. Men jag älskar att man har sparat borden i taket och golven. Det är fantastiskt vackert!

Denna är min favoritfärg på väggar! Jag älskar denna mörka petroleum blå även kallad Teal. Om jag skulle kunna ha allt i denna färg skulle jag köpa det. Älsk!

För en lilla nätta summan 10 595 000 är huset ditt. Och ja, det är magiskt!

Photo cred: Svensk fastighetsförmedling

Du kanske också gillar…