Weekend

Att göra lördag…

Det var länge sedan Adde och jag bara hade en helledig lördag tillsammans. Och efter en ganska intensiv tid för oss båda med jakten, jobbet, jobbresor och hobbyn. Denna vecka känns det nästan som att vi har enbart sett varandra 3 kvällar är vi skulle gå och lägga oss/Adde kommit hem när jag redan sovit. Så det var väldigt uppskattat när Adde valde att hoppa över Älgjakten och vara med mig och Max. ❤️

Vi började med pannkaksfrulle och sen åkte vi in till Tornby för att gå lite i butiker. Jag hade spanat in en betonglampa på Jula (av alla ställen) och sen passade vi även på att köpa 4 fönsterlampor till vardagsrummet. Sen var vi även inne på Rusta och skulle kolla lite men hittade inte så mycket, mestadels till Max. Men vi hittade även trolig tapet till vardagsrummet, men vi försöker fundera på om den är för plottrig eller inte.

Det blev lite handlat, men inget speciellt, ja förutom en gigantisk påse Cheese Doodles. Nomnomnom!

Det var så sjukt mycket folk på Tornby att vi bara inte orkade mer än två butiker, insåg senare att det var Singles Day på söndagen men jag har aldrig tidigare fattat att det är en grej i Sverige.

Vi åkte vidare och käkade lunch på Kina Thai. Mums! Det var länge sedan vi var där och åt men det rekommenderas varmt. Riktigt bra asiatisk buffé men även god sushi på buffén.

Sen bestämde vi oss för rulla mot Norpan och ringde till Svärföräldrarna och fråga om de ville ha besök. Det ville dom ?

Vi landade först på Addes kontor och jag älskar som vanligt inredningen. Ge mig allt!

Sen testade vi att spela på deras nya VR-utrustning. Ett skjuta zombies spel som heter Arisona Sunrise! Så jävla kul det var! Vill ha hemma!

Efter 1,5 timme sprungit förbi rullade vi mot Svärföräldrarna och till middag. Jag missade dock att fota något hos dem. Vi umgicks ?

En riktig heldag med nära och kära och sånt där som man inte gör så ofta. Precis en sån dag som jag behövde. ❤️

Du kanske också gillar…