Allmänt, Veckans bilder

Veckans bilder 2018 – v35

Första veckan efter semestern, oj vad trött jag har varit. Men annars har det flutit på bra. Jag har haft full fart på jobbet med Prognosvecka och därmed haft att göra. Men första dagen så började jag med att försöka tömma inkorgen på lite mejl… många mejl som redan var åtgärdade så det var ju skönt.
Börjar med LCHF igen, magen mår verkligen inte bra med vanlig mat så det är dags att bli duktig igen. Lax och en god wok med LCHF-nudlar. Så härliga smaker och bäst av allt känner jag mig inte svullen eller har ont i magen av maten. Älsk!
Hallon och yoghurt till frukost – Mums! 
Mamma och pappas grönsaksskörd, vi har fått squash, morötter, grön paprika och tomater. Mums, sen har vi även fått 3 st tomatplantor som ja hoppas få tomater på =)
Älskade staketet som vi har byggt förra veckan. Det känns som att det kommer blir så himla bra när vi blir klara. En del av tre är klar, men vi hoppas kunna få till lite mer tid under veckan att jobba med de andra delarna. 
Regn och åter regn, och så lite solsken. Det har verkligen varit en väldigt vädervarierande vecka. Men det är skönt med lite regn nu, så länge man inte måste ut i regnet. 
I helgen hade vi en Storloppis i byn med arrangerad loppis i församlingshemmet, Scoutkårsaktivitet och sen också loppisar på uppfarterna av flera hushåll. Ett riktigt kul arrangemang som jag hoppas växter sig större och vi kan ha fler gången. 
Löksoppa till middag, en fusksoppa á la påse med kommentaren från Adde “Din löksoppa är så mycket godare!” efter första tuggan. Sötnos! Men vi testade muggbröd gjord på kokos och det kanske var lite väl mycket kokossmak i den för att ha till löksoppa. Men det var värt ett försök. 
En bild som Adde tog när han var ute och jagade en kväll… Så vackert när dimma rullar in över åkrarna. Photo cred: Adde
Lillbus tar upp halva sängen, han ligger gärna mellan Addes ben eller nedanför min rumpa när så att jag får dra upp benen och ligga som att jag sitter i en stol. Det är tydligen mysigast så. 

En vecka med mycket kul och mycket jobb, lite kämpigt att vara tillbaka på jobbet men samtidigt skönt att vardagen drar igång igen. Nu kör vi på hösten 2018 tycker jag =) Testar även WordPress nya publiceringsverktyd Gutenberg. Känns lite buggig än så länge, men kul! 

Du kanske också gillar…