KFC

Grevinnan kör Borås Triatlon

Vi visste ju att det bara var en tidsfråga innan Grevinnan även hon blev biten av “Knasiga-hjälte-lopp-flugan” och nu var det dags för Grevinnans att köra sitt första Triathlon och denna gången bar det av till Borås för att vara supporter inför Borås Triathlon och hjälpa/umgås Sir med barnen.  Vi hoppades att det inte riktigt skulle vara riktigt lika varmt som resten av sommaren, men temperaturen steg och vi hade någonstans kring 25-30 grader under dagen. Men morgonen var mulen och när vi kom fram var det väldigt behaglig temperatur.

Tyvärr hann vin inte riktigt fram till starten, men Grevinnan började med simningen på 750 meter och vi lyckades se henne efter att hon kommit upp ut vattnet och skulle växla till cyklingen. Vilken fart det var på henne, superduktig!
Vi hälsade även på Fridas cykel innan det var dags för växlingen men vi snabbade oss förbi för att hitta Sir och barnen.
Vi försökte hitta en toalett och jag passade på att fota Borås-innerstad lite under tiden. Borås är en väldigt vacker gammal industristad men läckra gamla tegelbyggnader som restaurerades används till bostäder och butiker idag. Vackert!

Älskar’t!
En Mocca Frappe i värmen innan vi gick vidare för att hitta Grevinnan vid första varvet för cyklingen. Tyvärr missade vi henne precis, men vi satt kvar och njöt av skuggan en stund.


Sen kom hon igen, pigg som bara den och så glad! Hejja hejja! Strax dags för växlingen från cykeln till löpningen, 20 km cykling avklarad!
Sen var det dags för oss att röra lite mer på oss också eftersom man kan se löpningen på flera ställen och då var det kul att försöka gena och kunna hejja på Grevinnan på så många olika platsers som möjligt. Alltid med ett gigantiskt leende!
Vilken jävla kämpe, sista sträckan nu och solen gassar!
Vi hittar en häftig lekplats att leka lite i men hinner inte så lång lektid då det snart var dags för Grevinnan att gå i mål.

Vackert i Borås!
Dras ju alltid till vattendragen =)
Och då läckra blommor, gillade denna extra mycket!
Upplopp – 30 grader varmt och 5 km löpning senare – fortfarande så glad och ser ut som hon skulle kunna ta ett par varv till!
Vilken hjälte! Hejja hejja Grevinnan, din fösta Triathlon! Och känner jag dig rätt så kommer du att fortsätta och springa många fler, du är så stark och driven! Grattis vännen min!
Efter loppet åkte vi via ett Thai-ställe och köpte med oss lite mat för att äta “hemma” på campingen. Så härligt att varva ner och prata lite i skuggan.
Vilken härlig dag, riktigt mysig! Kändes underbart att få vara med och Supporta även Grevinnans första Triathlon. Grattis Gumman! Och vi syns nästa gång, för alla vet vi att du har blivit biten av flugan =)

Du kanske också gillar…