KFC

Att göra en IronMan…igen..

Ja, alltså, inte jag då utan Sir, såklart! Men när man redan gjort en IronMan så behöver man inte göra fler, men det kan ju vara kul att göra en IronMan 70.3, dvs en 1/2 istället ?

Förra sommaren var vi i Kalmar och var IronSupporters och i år blev det Jönköping istället.

Vi hann tyvärr inte ner till starten men mötte upp Grevinnan med barnen samt Grevinnans syster med dotter strax utanför ett för oss numera välkänt företag och precis där atleterna kommer upp ur vattnet efter att ha simmat 1900 m.

Och där kommer han hjälten!

Sen var det dags för cyklingen, 90 km men den gick inte inne i stan så den kunde vi inte “titta på” så vi hittade en lekpark att leka i och sen roade vi oss med lite fika och mat i ett par timmar.

Jag har varit i Jönköping ett flertal gånger men aldrig riktigt reflekterad över att det är en väldigt vacker stad. Helt klart värt ett besök.

Innan det var dags för lunch så passade vi på och kollade växlingen mellan cyklingen och löpningen genom stadskärnan.

Barnen tog en siesta i vagnarna. Vi andra hade uppskattat något liknande i den smällheta solen men vi hade ingen rätt att klaga ?

Sen kom han Mannen, Myten, Legenden… och påbörjade sin halvmara, 21.1 km. Han såg så fräsch ut! Herregud, hurtbulle ?

När Sir sprungit förbi oss hittade Supportergänget ett lunchställe, Rosegarden precis bredvid löpningsbanan och kunde se Sir springa förbi 2 gånger innan det var dags att gå mot målgången.

Rosegarden är en asiatisk kedja som har massor av olika asiatiska maträtter i bufféform. Men jag åt bara sushi och jag trodde de hade 15-20 olika typer av sushi. Riktigt smaskigt!

Sen var det dags för målgång under den strålande solen i ett glatt Jönköping. Nån följde sin atlet med drönare, det kanske vi också ska fundera på framåt ?

Sir gick i mål på 5.39 och vi hurrade så mycket vi bara orkade!

Och där står han, Legenden! Vilken prestation! Och så hans stöttepelare, the woman behind the man, min finaste vän Grevinnan! Stöttande och underbar som få! ❤️

Det är så kul att vi får vara med och dela era prestationer, IronSupporters är få förunnade!

Efter en stund var det dags för oss att åka norrut, hem till Maxen. Och det började riktigt bra…

Sen var det lååååånga bilköer på E4:an. Dumma vägarbeten som skapa flaskhalsar som ingen jobbar på på helgerna, perfekt ?

En underbar dag, och det känns som att man är med om något stort. Och nu är det inte så långt till att det är Grevinnans tur i Borås. Så häftigt!

❤️

Du kanske också gillar…

1 kommentar

  1. […] komma tillbaka och turista i Borås, det är väldigt vackert! Vi var ju här förra sommaren som Ironsupporters och fick då njuta av den vackra staden en del då… Mycket vackert att titta på och mycket […]

Kommentarer är stängda.