Festivities, Food, Photography

Strandpromenad och Pinchos

I påskas var vi ganska sugna på att ut och åka, ta oss själva, Max och kameran och bara åka iväg på “Adventure” som vi kallar det. Vad som innefattas är väldigt brett men det brukar handla om att vi kommer ut, tar promenader, tar cacher, hittar nya favoritställen, hittar nya fotomiljöer, äter gott och bara umgås. Riktigt mysigt!

Denna gången åkte vi runt en del, mot Mjölby till en början men avslutade dagen i Linköping med en ordentlig promenad längst Stångån och med en mysmiddag på Pinchos.

Detta är nog första gången jag går längst ån sen vi flyttade hit. Men det är ju supermysigt, speciellt när solen skiner och fåglarna kvittrar.

Detta gör vi garanterat om men då med en längre promenad, det finns så mycket fint att se!

När vi lände att vi hade rastat av både oss och Max så gick vi tillbaka till centrum och till vårt bokade bord på Pinchos.

Eftersom det var Påskafton var det ju superlugnt men ändå ganska mycket folk på restaurangen. Men personalen hade tid att komma ut med maten och prata lite extra så det var verkligen trevligt.

Eftersom jag hade med mig kameran blev det lite härliga, kanske lite mer profsiga bilder än vad jag brukar lägga upp från Pinchos. Jag tycker ju att fotograferandet är så himla kul och det är ju kul att det blir ett bra resultat med några få justeringa i kameran. Jag är så tacksam att Adde en gång tog sig tiden att lära mig det tekniska bakom fotograferandet. Att skapa en bild har jag alltid haft öga för men att sen utföra det tekniskt är ju inte något man föds med. Men väldigt kul!

När vi känt oss nöjda med vår alternativa Påskmiddag så strosade vi genom ett soligt Linköping och det kändes som en perfekt avslutning till en underbar dag!

Du kanske också gillar…