EFIT

EFIT 2018.03.23

Godmorgon!

05.20 Idag stutsade Adde upp ur sängen när klockan ringde vid 05.00 och tog långprommisen Gårdarna på morgonen. Hurtbulle 🙂 Jag drog mig lite men men hoppade upp och gjorde mig i ordning strax efter. Sängen “bäddad” och jag älskar den nya sängen och de nya sängkläderna. Rummet är fortfarande väldigt spartanskt men det kommer allt eftersom.

06.10 Gör klart frukost och ger A och M frukost. Brukar ju inte äta så här tidigt eller hemma för den delen.

07.01 På jobbet och dags att köra igång dagen. Vägen in till jobbet vad dimmig och så där mystisk. Det är knasigt att Östergötland kan se ut så här, snöigt och vintrigt i slutet av mars. Och ja, jag vet att det är mobilförbud när man kör bil, men eftersom jag har en iWatch så kan man använda den som fjärutlösare.

08.25 Var vore man utan kaffe? Min mugg som jag gjorde 2005 i Dubai har hängt med länge. Den är inte vacker, dekorationerna och texten ser lite wonky ut, men den har ett visst sentimentalt värde.

09.12 Dagliga rapporterna klara, många siffror blir det.

10.21 Och nu sista race:t med semesterplaneringen. Idag är min deadline och hoppas bli klar snart. Har dock ett par obligatoriska möten och ev en utbildning innan jag kan ta helg. Tänkte ev försöka gå lite tidigare då det blivit en del timmar de senaste två veckorna pga semesterplaneringen.

11.49 Liite mer grönt, yay! Grönt betyder beviljad semester på personalens prio 1 veckor och det är ju alltid trevligare att kunna vara tillmötesgående men till syven och sist är det ju prognosen som måste styra.

12.16 Lurre, fläskfilé med potatisgratäng och sparris. Nomnomnom! Skrivbordslunch idag… semestern måste bli klar!

13.52 Min fina nya tröja, gillar knapparna och den är så skön att ha på sig!

14.32 Poddlyssnar och nu sitter min kollega och kollar över så att jag inte har gjort någon tankevurpa. Yay, nästan klar!

15.59 Hemma och försöker att hålla mig torr om fötterna trots vattenpölarna som bildas på gången. Fint med snö men oj så blött det blir när snön smälter!

16.53 Hämtar vilddjuret och går en långprommis med honom, ut mot åkrarna… Så fint det är med all snö och blå himmel. Älsk!

17.34 Vattnat lite, mina orkidéer blommar så fint…

18.32 Gyllene solnedgång

19.43 Tänder lite ljus, Adde är iväg på kvällsaktivitet med nya jobbet och Max och jag är ensamma hemma. Max får middag och äter i stort sett ingenting och jag är inte så hungrig ännu, vi får se om det blir någon mat.

20.58 Maxen han kan vila han…

21.43 Ja, hotellkänslan har ju inte riktigt infunnit sig ännu men de nya sängkläderna, kuddarna, sängen och headboard hjälper till. Det får växa fram eftersom det inte blir klart direkt då vi måste fixa fönstrena när det är lite varmare.

22.32 Adde är hemma och har tagit ett kvällsvara med Maxen. Inte riktigt dags att lägga sig ännu så vi yittar på ett avsnitt av Robinson 2018 och testar lite nytt snacks Smash från OLW. Chokladdoppade Bugles/Sombreros som både är söta och salta på samma gång. Goda men för min del fick de gärna vara lite saltare.

23.41 Dags att gå till sängs. Max har precis fått söka efter sin DentaStix och ligger vid fotändan av sängen och mumsar. Vi kryper i sängs och säger godnatt!

Du kanske också gillar…

9 kommentarer

  1. säger:

    Hej 🙂

    Kikar in din morgon. Hua så tidigt ni gick upp… Jag blev först rädd för klockan när den ringde och sen ville jag bara att den skulle vara tyst.. Så det blev en del snoozande…

    Hoppas att du får en fin dag.
    Kram Gurkiss

  2. säger:

    God morgon, hörde på vädret på Tv4 att ni hade dimma i Östergötland. Dimma är så vackert, men farligt om man behöver köra i det

  3. säger:

    Ååh, den frukosten såg god ut!

  4. säger:

    Kikar in på din dag så här långt. Ja våren är sen i år!

  5. säger:

    Oj ni har ju mer snö kvar än oss, och ni bor längre söderut! ?

  6. Micke säger:

    Tokigt mycket snö ni har i södern! Ja, det har väl vi också ?

  7. Eirin säger:

    titter inn på din dag.. I allefall har vi fint vårlys.. og snøen smelter i allefall…

  8. säger:

    Så vacker solnedgång!
    Och sovrummet ser jättemysigt ut! 🙂

  9. säger:

    Mumsig matlåda!

Kommentarer är stängda.