Earth porn, Geocaching, Photography

November

img_0098

Fotot ovan är tagen av mig för många år sedan vid Hällerstadsjön mellan Östra Ryd och Västra Husby i Östergötland och är verkligen supervackert! Väl värt ett besök om man är i krokarna samt att det finns en cache (som vi lagt ut) att hitta om man har lust =)

November alltså, hur gick det till? Var det inte precis sommar? Jag måste ha missat hösten, eller var det de här 5 senaste regniga dagarna… Iofs, så är ju November inte känt för att det är en supervacker månad, snarare Regnvember eller Gråvember. Men men det är vad det är. För ett par höstar sedan tog jag denna vackra bild när hösten var som vackrast… Och det är ju alltid trevligt att kunna gå tillbaka till, och jag har skapat tavlor och förstoringar på bilderna, så att man kan njuta av då vi hade en vacker höst =)

Men men, först födelsedag och i helgen Stockholm med barndomsvännerna (om jag inte blir sjukare) sen kommer November ila förbi illa kvikt och sen är det December med allt vad det innebär. Det kommer bli såå trevligt. I år känner jag mig mer Julig och pyntig än vad jag gjorde förra året, då orkade jag inte ens ta fram adventstjärnorna… Så illa var det. I år känns det som att vi kommer slå på stort eftersom vi kommer vara hemma hos oss och själva på Julafton och Juldagen. Men mer om det en annan gång.

Så nu är det bara att hålla ut mot gråheten och regnet, för SNART kommer snön!

Du kanske också gillar…