Pistolskytte, Wedding

Tillbaka på pistolskyttebanan

Idag återupptog Adde och jag något som vi har saknat sen vi flyttade ner till Linköping och det är Pistolskyttet. Vi var väldigt aktiva när vi bodde i Sthlm och sköt minst en gång i veckan men eftersom det varit mycket med huset och jobb så har vi inte haft tid. Men idag slog vi slag i saken och åkte till Åby där vi är medlemmar och sköt ett par serier för att komma igång igen.

Det är ju en bit till Åby så egnetligen behöver vi hitta en klubb i Linköping men för idag blev det ett bra alternativ. Vi köpte ett par koppar kaffe och tuffade iväg till skyttebanan tidigt i grådasket med regnet hängande i luften.

IMG_4740

Och direkt kände man sig hemma i lokalen trots att vi egentligen aldrig varit på pistolbanan på Åby tidigare. Men vi träffade trevliga människor och det är en väldigt social sport, så det är väldigt roligt.

IMG_4741

Skytte om jag ska vara ärlig gick lite sådär, det var mest frustrationen som kom tillbaka och jag kände att jag inte riktigt fick till det. Men det är inte helt lätt när man inte känner att man vet vad man gör för fel. Men det är därför vi ska börja träna nu och jag ska bli bättre. Det bara är så =)

IMG_4742 IMG_4743

Sen stannade vi till hemma hos Svärmor för att äta lite sushi och fira mors dag nu när hon var hemma i trakterna. Gäller att passa på när man har dem i närheten =)

IMG_4744

Sen bar det av mot CG för att storhandla. Yippy, not, men det behövdes =)

Du kanske också gillar…