Mom-Dad, Wilderbeast, X-mas

Dan före dan 2014

Och så blev det äntligen dan för dan… Föräldrarna och Wilderbeast kom ner för att fira jul i huset. Mamma och pappas första jul i Sverige på många många år och tyvärr blev det ingen snö. Trist men vad spelar det för roll när det är jul och man äntligen har fått hem sina föräldrar från utlandet.
2015-01-14 dan före dan 01
Vi började med en fika när de kom ner. Wilderbeast fick en rundtur i huset för det var första gången han sett huset. Mamma och pappa gick en rundtur för att se vad som hänt sedan de var här i somras. 2015-01-14 dan före dan 02
Max tyckte det var väldigt spännande att träffa alla. Pappa och Wilderbeast hade han ju träffat tidigare och Max älskar Wilderbeast. Men mamma var ny och väldigt spännande. 2015-01-14 dan före dan 03
Vi hjälptes åt att klä granen och sen blev det finmiddag. Mamma lagade lammstek och vi anjöt den tillsammans när mörkret föll.
2015-01-14 dan före dan 04
Och så firade vi födelsedagar, ja i alla fall min med paket och tårta. Mysigt som bara den och en förväntan om vad som komma skulle… Jul i huset, för första gången underbart!

Du kanske också gillar…