Design

Knas på hög nivå….

På FireBox finns det mycket knasigheter. Det är en sån där sida där man kan köpa en massa saker som man inte hittar på andra ställen. Otroligt meningslösa saker samtidigt som det är saker som man verkligen inte visste behövde. Ikväll gjorde jag väldigt många fynd, flera saker som jag skulle köpa om det var en svensk web-butik. Det är inte så himla kul om man måste betala frakt och kankse till och med tull på grejerna som man köper. 

FruitBalls: En fruktskål som ser ut som en basketboll eller fotboll som tappat luften. Skålen är i keramik så den går inte att använda som riktig boll, men det kan ju vara lite coolt ändå. Om man nu råkar vara en sportfåne. Enbart £34.95 men tyvärr finns den inte i lager just nu. 

Ice Cream Ball: Den här älskar jag verkligen, en icke elektrisk glassmaskin som fungerar gejom att rulla och skakar för att frysa glassen. Is, salt och smaker är det endaste som behövs. Mycket smart faktist. Inte så himla dyrt faktist, £24.95, men det blir ju en del med frakt och liknande. Så fort jag hittar den i Sverige så ska jag skicka efter den
Shockolate Vault: Den här är bara rent evil. Personen som kom på det här borde inte få leva. Tänk att ha ett lås på sitt godis, det är ju helt fruktansvärt. Alltså, godis bör vara en sån där vara som inte får vara inlåst. Visst jag förstår själva grejen med att låsa in sin dagbok eller liknande men godis, nej, absolut inte. Elakt som f*n. Evilness för £9.95. Den har bara en 24 timmars spärr. 

Så himla söta NallePuhare. Jag burkar inte vara så himla glad för Nalle Puh, gillar Tigger bättre, men dom här var helt underbart söta. Nalle Puh i maskerad kläder. Lite osäker på vad exakt man ska ha dem till, men jag antar att dom är lite som kinderäggsleksaker, men bara har dem. Tiopack för £9.95. Har så många favoriter, så jag kan inte riktigt välja vilken jag tycker är sötast, dom är så fina. 
Desktop Coffee Maker: En koppsbryggare som brygger direkt ner i din kopp. Du kan ha den på skrivbordet i ditt rum och få försktbryggt kaffe på några minuter. Du behöver inte gå till kaffeatomaten och du behöver inte få äckligt automatkaffe, utan färskt, gott och trevligt kaffe direkt vid din arbetsplats. Jag vill ha en sån här, är det någon som vet var man kan få tag i en liknande på något svenskt ställe? £9.95 och så söt. Me wantee



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…