Me wantee

Mer rosa

Oj då…Idag blir det väldigt mycket rosa och väldigt mycket prylar. Men jag hittar bara en massa roliga saker hela tiden. Det är otroligt egentligen att det finns så mycket fint. Och sen är det otroligt att jag vill typ ha allt jag ser…att man aldrig tröttnar på att vilja ha saker. Very Strange!!!

 Idag är det inte konstigt att hitta tjejer som är bilmekaniker, snickare, poliser, väktare. Tidigare var dessa ganska mansdominerade. Men i dagens samhälle kan tjejer och killar bli vad dom vill, man behöver inte rikta in sig på ett speciellt yrke för att man är ett visst kön. Detta är ju väldigt bra, för hur kul är det egentligen att alla sjuksköteskor är kvinnor och att alla bilmekaniker är män.

 Idag är det ju vanligt att man själv, som tjej, byter däck på bilen, borrar i väggen eller snickra ihop ett bord. Därför är det väldigt bra att det finns vertyg för tjejer. Treats4chicks har t.ex. en Verktygslåda och en Bilreperationskit. Självklart är ju dessa rosa, och väldigt plutti-nuttiga. Tyvärr tror jag inte att dom är så bra, eftersom dom känns väldigt plastiga och små. Det är ju lite tråkigt om man tänker efter, eftersom det är ju bra att tjejer blir så pass självständiga att dom kan klara av att göra saker själv, men att då inte få tillräckligt bra verktyg, som fungerar, förstör ju allting.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2011 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

Du kanske också gillar…