Hansson, Today

Igår, idag och imorgon

Idag är jag lite nere och mår inte så där jättebra. Förkyld eller allergibesvär så in i bängen samt feber, ont i halsen och bara allmänt ont i hela kroppen. Jag ligger just nu i sängen och har kopplat datorn till 42-tummaren och njuter av att det är ganska underbart att kunna ligga i sängen och vara datornörd samtidigt. Egentligen skulle jag behöva sova och jag somnar till ibland men vaknar strax efteråt och känner mig ännu mer trött.

Tyvärr har det börjat regna igen också och en solig midsommar känns kanske inte som något man ska hoppas på. Men som ett litet plus betyder ju det att jag kanske får använda mina nya gummistövlar. Det är ju positivt. :-).

Igår var vi i Linköping. Vi skulle träffa Hansson för middag och bio, som alltid är lika trevligt. Vi käkade på stammisstället (vi har varit där två gånger 😉 ) Butterfly, där dom har världens absolut godaste pizza – Mozarella. Den innehåller kyckling, curry, mozarella, soltorkade tomater och rucola. Helt underbar är den i alla fall. Efter mycket prat och skratt gick vi vidare till Steve’s coffee för en kopp kaffe innan bion. Vi såg Änglar & Demoner. Ganska bra, faktist bättre än DaVinci koden. Men bökerna var ju helt klart bättre. Vi hann även med 2 cachar.

Vi lyckades även smita in på Systemet en snabbis, för att kunna hitta lite gott till midsommar som vi kommer fira hos familjen J. Hörde på radion att systemet skulle besökas av minst 1 million människor idag, så det kändes som att det kanske skulle vara skönt att slippa det idag.

Idag ska vi faktist in till Norrköping för att hämta husbilen som har varit på service. Och träffa familjen J ska vi försöka hinna med också. Adde och AyJay ska iväg och fjällvandra på lördag så det ska bli lite planering. Frystorkad mat och annat kul ;-).

Hoppas att ni har det jättebra i regnet. Kramar frän sjuklingen…

Du kanske också gillar…