KFC

Godaste vänners lag

Min barndomskompis Grevinnan, bor ju som jag berättat tidigare, för tillfället i Indien men hon och maken var hemma över Midsommar. Som tur fick vi, 4 i barndomsgänget, ihop en kväll som vi kunde träffas, alla 4. Grevinnan och jag åkte hemifrån till Stockholm och shoppade lite i storstan innan vi träffade K2 och Berget.

Grevinnan och jag fixade mat som vi tog med oss till Vitabergsparken där vi träffade de andra. Vi gjorde det lite lätt för oss och köpte med oss färdiga mackor, bl.a. Skagenröra, kycklingröra, Salami&Brie och Räkor och till dessert hade vi köpt kex och ost samt en kladdkakebakelse och så en flaska vin till det. Vi hade varit så förutseende att vi tog med oss plastglas och lite bestick, men tyvärr var 2 av glasen trasiga när vi kom fram – så jag fick dricka ur min vattenflaska istället – lite som en pip-mugg =) Jag är ju trots allt bebisen i gänget =)

Vi tog och delade alla mackorna på 4 och så fick alla äta alla mackorna. Gott var det i alla fall.

Min finaste K2.

Grevinnan – i egen hög person – lite lojt sådär =)

Och finaste Berget.

Kladdkakebakelserna

Tack älsklingar!

A while back, when Grevinnan came back from India for a little vacation, our childhood gang got together for a little food in the park, Vitabergsparken. I love these girls and as usually we had a really great time… Great sandwiches (store bought) and crackers with cheese, and chocolate cakes. Thanks babes, for a great evening as usual!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Fotograf © Copyright – All rights reserved.
Bilderna på denna blogg tillhör mig och får ej spridas utan lov.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: