KFC

A Sunday in Stockholm

Eftersom Grevinnan och Sir kom hem för att gå på Bergets & A2s bröllop i januari så bestämde gänget att vi skulle träffas på söndagen och göra något kul. Grevinnan och Sir skulle bo på Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad, tillsammans med några av de andra gästerna på bröllopet. Berget och A2 hade bjudit in frukost på hotellet på söndagsmorgonen för dom som ville. Och självklart ville vi det. Och därmed bestämde vi att även vi skulle bo på hotellet.

Hotellrummet var väl som hotellrum burkar vara, dock älskade jag det fantastiska fönstret i rummet som var ”panoramade” hela kortändan på rummet och vyn utanför var underbart vacker…
På söndagsmorgonen träffades vi kl 9 vid hotellets restaurang för frukost tillsammans med Grevinnan och Sir, K2 och K3, Berget och A2 och många av de andra bröllopsgästerna. Frukosten var underbart gott samt riktigt kul att träffa gästerna igen vid ett lite lugnare tillfälle =) 

Efter frukosten bestämde K2 & K3, Grevinnan & Sir och Adde och jag att vi skulle ta oss till Fotografiska för att få lite kultur i våra liv. =) En Stockholmspromenad och en fantastisk dag i Stockholm stod på schemat.

Photo: Adde

Det var en perfekt vinter dag med solsken, blå himmel, snö på marken och några minusgrader. Och en promenad i en vacker stad med sina vänner är precis vad man behöver ibland…

Photo: Adde
Utanför Fotografiska Museet. 
Photo: Adde
Sen blev det en promenad upp för berget och ner på Götgatan för att titta i DesignTorget och sedan hitta ett fik där vi kunde värma oss lite. Sen var det dags att dra sig tillbaka till hotellet för att hämta vårt bagage och börja röra oss hemåt. En supermysig dag med gänget och en underbar dag i huvudstaden. 
Photo: Adde

A day in Stockholm, the Sunday after the wedding, together with the gang . Lovely winter weather with sun, blue skies, snow and a couple degrees below zero. 

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: