Fordon

Bye bye Baby T!

Idag är jag ganska ledsen, eller jag har varit ledsen ett längre tag nu. Ända sedan jag insåg att vi skulle göra oss av med vår älskade Baby T. Vår bil som har varit som vår lilla bebis i över 3 års tid. Vi ska lämna in honom idag… Han ska lämnas in och bli någon annans älskling. Det är dags för oss att gå vidare till nästa bil men vi kommer aldrig glömma Baby T

Mommy and Daddy will always LOVE you!

Och ja, jag vet att många av er kommer att tycka att jag är jättefånig som har sånna känslor för vår bil, men jag antar att bilen är en symbol för Adde och mig… Ja, på något sätt… Fånigt ja, men det är ju inte så mycket man kan göra åt hur man känner eller hur? Det är lite som att lämna ifrån sig en familjemedlem…


It’s time for us to say good bye to our baby, our car of three years Baby T. On to a new car, but we’ll never forget our precious! Good bye Baby T!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 
Karoleen – Photographer © 2005-2010 All Rights Reserved.
Contact me at mail@karoleen.se .

A comment from you would make my day!

%d bloggare gillar detta: