Semester 2020

Semester 2020 – dag 11

Idag försökte vi komma upp ganska tidigt, men jag hade sovit som en kratta. Så jag sov lite extra medan Adde tog Max. Trött!

Idag ska vi lämna mamma och pappa efter några härliga dagar och nu skulle mamma och pappa få vila lite! ? Mamma ska strax åka på en resa så det är bra att få vila lite inför det.

Vi började dagen med en god frukost! Mamma hade bakat superfina tekakor som jag bara älskade! Men jag missade att fota men ni får lita på att de var perfekta!

Dags att rulla hemåt!

Vi rullade hemåt och eftersom det var så varmt kändes det som att vi hade svårt att ta så många stopp. Men vi hade några ärenden att fixa och ett av stoppen var på Bauhaus samt Beviks – Addes nya favoritbutik.

Och ett snabbstopp på CG för att handla bröd och GLASS! Det måste man ha när temperaturen närmar sig 30!

Magnum White Chocolate & Cookies!

Hemma var det snorvarmt! Så vi fick vädra ur, försöka återuppliva blommorna ute och inne och packa ur bilen och packa upp. Vi fick med oss fina squash och gurkor från mamma. Mums!

Det var dags för lunch och det blev mackor. Jambon Serrano och Cambozola är min nya favorit! Såååå gott!

Nomnomnom mackor!

Lilla Bullen har en sån skön stil när han äter godis!

Sen tog vi helt enkelt semester! Mös och hade mysigt i värmen.

Till middag gjorde vi egna Räkmackor! Denna blev riktigt god, tyvärr hade vi lite för lite räkor för att den skulle vara perfekt, men det satt riktigt fint ändå!

Enkelt men gott!

Och vi avslutade kvällen framför TVn, jag var fortfarande väldigt trött och hade migränkänningar så vi tog det lugnt. Vi kollade på en film jag velat se länge Dumbo! Grät som en gris när jag såg denna som liten, så jag hoppades den inte skulle vara för sorglig, men jag grät en hel del ??

En väldigt vacker film, och så söt! Älskar Dumbo!

Du kanske också gillar…