Weekend

Lördag & Earth Hour

Idag har vi jobbat i trädgården hela dagen. Vi började med att rensa häcken från gräs och löv. Såg väldigt mycket trevligare ut nu! Dock missade vi att ta en före bild. Sen testade vi stugan, en lite friggebod på tomten fylld till bredden av gamla saker från Stig.

Skidor, grillar, hönsgödsel, stolar, bord, parasolställ och gud vet vad. Utrensat och slängt, stugan städad och alla mina krukor och planteringsaker har fått flytta in. Det ser så mycket trevligare ut nu! Gissa om vi tog en bild? Nej, just det.

Max fick vara ute hela dagen och låg k gräset och gnussade. Så det fick blir ett bad på kvällen. Det var inte lika hemskt som vanligt, eller M såg iaf ut som att det var ok, tom svansen var uppe och krullig. Men efter badet sprang han direkt till sin matta, som är så grisigt äcklig att jag inte vet vad, men det är hans matta, så det går vara så, och gnussade och gosade sig med matten för att få tillbaka sin egen doft. Helt hysterisk ? Sen somnade han efter maten och extra hamburgare, trött som en gris. Lång dag med mycket frisk luft!

Vi knäckte varsin öl och lagade mat. Hamburgare och pommes (tillagade i ActiFry) som blev grymt goda!

Sen var det Earth Hour och vi släckte alla lampor och tände ljus och hade en elektronikprodukter kväll. Så där á la 1800-talet ?

Du kanske också gillar…