After work

Mad Dog Linköping

När arbetsdagen började gå mot sitt flyg i fredags tog jag bussen ner på stan för lite shopping. På kvällen vankades det AW med IT- och WFM-kollegorna.
Men först gick jag på stan ett par timmar och hann med både den ena och andra butiken. Men hittade tyvärr väldigt lite.
Ibland är det skönt att bara strosa. Men på ESQ hittade jag en ljusstake och en porslinsask som passar bra hemma oss oss. Yay!
Dessa ljusstakar är jag väldigt kluven över, jag tycker ju att djuren är väldigt fina och dom är väldigt vackert gjord men som inredning i annat än ett barnrum känns dom jättekonstiga tycker jag.
Solen var på väg ner och färgade Stortorgets vackra hus gyllene. Det är ganska ovanlig syn så här års då vi har varit ganska svältfödda på solen i vinter.
Men Linköping är bra vackert!
När jag kände mig klar var det en halvtimme tills vi skulle träffas så jag smet in på Espresso House och köpte en Frappe och ringde mamma och pappa.
Sen var det dags att bege sig till Mad Dog för att träffa kollegorna. AWgeneralen hade fixat aktivitet och middag!
För er som bor i stan är det gamla BK!
Jag var först på plats och satte mig och väntade.
Några minuter senare dök det upp ett gäng kollegor och jag och Cabe tog varsin G&T och “Let the games begin…”
Shufflboard stod på schemat och vi delades upp i lag och se. Var det bara att lära sig detta urspåra spel. Det är ju som Curling men man slipper isen och kylan och ont i benen. Detta är lite enklare på så sätt men absolut inte lätt. Testade ju Curling på min möhippa och det var nog det svåraste jag någonsin gjort! På vårt bord blev det 1-1 så det gick väl hyfsat ?
Efter en timme gick vi vidare till bordet för att äta lite mat.
Ett glas rött till maten.
Maten hade jag inte någon som helst info om men det är ju alltid “hit or miss” på “nya” ställen. Jag beställde Oxfilé med säsongens primörer, rödvinssås, bea & pommes.
Riktigt riktigt gott! Oxfilén var mör och pommesen var både bra knapriga och smakmässigt! Och dubbla såser är ju alltid att föredra!
Efter middagen blev det fler drinkar, en Mojito, en G&T och en Caipirinha. Och massor med skratt och tokigheter. Killarna på IT är fantastiskt roliga och mina WFM-kollegor vet jag ju redan är sjukt roliga. PP, Cabe, Hybris, Soffan och IT-killarna vilken skrattfest!

Och när klockan började bli en del och restaurangen gick från restaurang till lite mer drink och festställe så var det dags för mig att bli hämtad. A skulle ju upp tidigt morgonen efter som det kändes som att det hade varit en lång dag, gick ju upp vid 04.30 som vanligt! Och så tackade jag och Cabe gänget för en riktigt rolig kväll och gick mot Hemmakväll som är standard-hämtningsplatsen.

Tack gänget, ni är som vanligt helt jävla fantastiska! ❤️

Du kanske också gillar…