Veckans bilder

Veckans bilder 2020 – v9

Måndag morgon och himlen är magisk! Dessa mornar skriker fotograftarmen…. “varför åka till jobbet när man kan åka runt och fota hela dagen…”

Vårblomster! Krokusar som är så fina, tyvärr tror jag att våra krokusar har dött allihopa när vi gjorde klar dräneringen. Så det blir nog till att köpa nya lökar inför nästa vår, nu är det ju försent!

Jag gillar inte semlor, för mig som är allergisk mot mandel och inte gillar grädde, så är det ju att förstöra en kardemumma bulle. MEN i veckan smakade jag en vaniljsemla från Linds konditori som PPs syster bakat som var helt magisk! Så ja, eftersom det blev en över blev det även en semla dagen efter, haha! Tror aldrig jag har ätit två semlor på ett år tidigare. Hör och häpna jag har köpt hem semlor också… ?

Snö igen, tror detta är andra bakslaget i år, bara 5 kvar innan det är vår… man skulle kunna tro att spåret nedan är vargen som springer i byn men det är det inte, det är Maxens! Men han är ju en stor stygg varg i sitt huvud ?

Söndag strax efter 0800 och det är ljus, snön är nästintill borta och vi är på vet in till Linköping för att träffa Hansson och storhandla. Tänk att ljuset är tillbaka, så jävla skönt! Och vi har med oss en burk med “äckliga chokladbitar” som Hansson gillar och så hans Sporks som låg i bilen sen resan till Ullared.

Oxfilé på Mad Dog, inte alls dumt! Över förväntan och jag skulle kunna tänka mig den varje dag till middag. Nomnomnom!

En morgon när snön låg kvar, och jag skulle ta Allergispruta (första 7 veckors sprutan) tog jag bilen. Och blev väldigt medveten om att man måste hålla avståndet, halt som stryk och folk åkte som idioter… Tips från coachen, håll avståndet i trafiken, det är bättre än att ni blir ofrivilliga carpool kompisar.

Fredagsfrukost på jobbet. Mycket gott!

Snö, igen… veckan har verkligen varit blandat väder. Snö, sol och regn i en härlig blandning. Suck!

En av våra praktfulla ekar på tomten. Den är verkligen gigantisk, ingen Sparbanksek men vacker ändå.

Ja, veckan fortskrider med semesterplanering på jobbet, AW och både snö och vår. Ett riktigt virrvarr helt enkelt! Och Mars har börjat, helt galet!

Du kanske också gillar…