After work, X-mas

Julfest 2019

I fredags var det dags för den årliga julfesten med jobbet!

Cabe och jag skulle göra oss i ordning på jobbet så vi tog med oss lite att dricka och så lite micropop att föra med. Sen svirades det om och det korkades upp och så fick vi sällskap av kollegorna i soffhörnan på jobbet och festligheterna kunde börja.

Bra med lite salt =)

Och sen dök Aleez och PP upp och hela gänget var samlat (av dem som skulle komma) och vi kunde i samlad trupp korsa gatan och ta oss till Husman för kvällens Julfest.

Vi möttes av ballonger, dryck och vänliga leenden från PC, BMar samt finaste LL!

Ballonger!!!

Buffén är dukad, i år blev det inte julmat till fleras förtret men också till fleras lycka. Aldrig kan man göra alla nöjda ?

Vårt bord som vi delade med IT. Dvs alla som sitter borta i Mjärdevi Center. Träffade Hyena och hann prata en stund, hon är saknad min fina Hyena! ❤️

Vi satte oss till bords och läste genom kvällens ordningsreger och blev välkomnade av kvällens konferencier och PC.

Efter några tal och lite försnacket var det dags gör mat. Mycket gott att hitta med Medelhavsinspirerad mat. Nomnomnom!

Kvällen fortskred och gänget skrattade sig genom allt. Jag gillar mitt fina gäng!

När middagen duktats av slogs musiken igång och PP, Cabe och jag pratade, skrattade, sjöng, dansade oss till stängning. Vi hittade kollegor, VDn och ett gäng andra i vimlet.

Strax innan stängning satt vi och höll viktiga diskussioner med några andra. Dagens viktigaste diskussion, om vi skulle gå vidare eller om kvällen var slut för denna gången.

När festen aldrig riktigt kom igång, bestämde vi att kvällen tog slut och strax efter midnatt tändes alla lamporna och vi tackade för oss. Vi vinkade av PP och Cabe och jag hämtades av Adde och då var jobbets julfest för denna gången över.

Tack!!❤️

Du kanske också gillar…