Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – v49

En vecka med mycket på jobbet och mycket på fritiden. Men så är det ju alltid i december, kul men lite frustrerande.

Med första advent i söndags plockade vi fram stjärnor och adventsljusstakar. Alltså ljuset från dessa är så underbart mysigt, och även sovrumsfönstret utan lister och gardiner blir mysigt ändå.

Vackra mornar med snö och solsken. Några fler soltimmar än november!

När vi var i JÄRNA förra helgen hade mamma lagat Koshari och vi fick med oss två matlådor var. Tack snälla mamma, så gott med Koshari – egyptens svar till Pyttipanna.

Spruta nr 10, näst högsta dosen och snart är upptrappnings tiden klar. Blev ordentligt påverkad av denna och var hemma i fredags med en jobbig känsla i kroppen. Men men det är ju inte så konstigt, det är ju som att en nötallergiker skulle äta en stor mängd nötter och hoppas på att kroppen löser det själv…

Efter en ordentlig vurpa på en helt osynlig isfläck (med dyngsura byxor) var jag och käkade middag med några vänner. Gott med en “rakt ifrån ugnen pizza” då vi oftast tar med oss hem och då är pizzan inte helt god.

Lunch med alla som var med på BM-forum, Grönpepparbiffar med lingon och inlagd gurka. Gott men jag vill ha potatismos med med sås.

Bowling-tarmen har väckts i mig efter AWn med jobbet. Ska planera in en Bowling med Adde!

Saffransmuffins, så jäkla god! Mer saffran åt folket!

När jag inte mår hundra blir det ofta gamla favoritfilmer och denna gången The Three Musketeers. Jag kan varenda rad i hela filmen och tycker den är riktigt rolig! ” Woah ugly!”

Och köttbullemackor är ett måste kring jul, alltid på Rågsiktkaka med rödbetssallad. Nomnomnom!

Sötkorven, suddig men såå söt!

Adde bakade scones. Han är verkligen så duktig på att baka, önskar att han gjorde det oftare och använde det som meditation. Gott för mig och bra för honom ?

McD-frulle med Hansson efter fest och innan en shoppingtur till Netto, Blomstertorget, Lidl, Coop Extra och en hel del shoppingpåsar med hem. Samt ett fantastisk fint Indiskt träd som bor i vardagsrummet men har inte en bestämd plats ännu.

Fluffiga rosa julgrisar som jag aldrig skulle köpa men kanske bör köpta till Hansson. Han verkade gilla dem ?

Älsklingen!

Lite juldekoration på spiselkransen, mysigt med jul!

Du kanske också gillar…