Veckans bilder

Veckans bilder 2019 – vecka 41

Hösten är här och med den har förkylningen kommit som en stor snyting. Det går runt på jobbet men tyvärr är vi inte så bra på att stanna hemma när dom är sjuka så det sprids som löpeld.

Min älsklingsek på tomten. Den är en riktig “Sparbanken Ek”. Njuter av utsikten när jag är ute i trädgården.

Lunch med Svikarn, Cabe, PP och vår nya kollega R. Fick avbryta lunchen och åka hemåt då M verkade fått spel i hundgården. Men inna jag fick sticka så var maten väldigt god, asiatisk buffé på Chili Lime. Nomnomnom!

Pinchos med killarna, Sirty Fries är så grymt gott. Dom är absolut godast på Max med jalapeños och rödlök, men dessa duger. Och är lite mer lämplig portion.

Var hemma och jobbade i torsdags, jag var tokförkyld och hade feber. Max tyckte att jag var supertrist när jag bara jobbade och jobbade. Korven.

Fredagsmiddagen fick bli Nachotallrik framför Aquaman. Så gott och så enkelt och perfekt mat som tar 20 min då 10 min är i ugnen.

Mycket rolig mat den här veckan tydligen ? Kina Thai med killarna i lördags efter en tur till återvinningen med en släpkärra fylld med trädgårdsavfall och sen köpte vi en ny toastol.

Lillbus är så söt ibland. Mysa med husse i sängen är bland det bästa som finns… och får man ett grisöra så är det det bästa ever.

Inte jättemånga bilder denna vecka men förkylningen la ett blött täcke över hela veckan. Mycket jobb och en ny kollega så det blev mycket utbildning under veckan. Så en tung vecka på många sätt ?

Du kanske också gillar…